Xiaomi Youpin Kamera Privatumo Padengti Slankiklį Plastiko Kameros Dangtelį Pad Tablet Web Nešiojamas Fotoaparatas Mobiliojo Telefono Lęšiai Privatumo Lipdukas

€8.60 €6.02

Asmens Priežiūros Prietaisai

sku: m10316

  • Privatumo lipdukas: Blokavimo lipdukai
  • Elemento Tipas: Plaukų Žoliapjovės
  • Formos: Ovalo formos
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: Nėra
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: XIAOMI
  • Kamera Privatumo Dangtis: Telefonas, kompiuteris, fotoaparatas lipdukas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Xiaomi Youpin Kamera Privatumo Padengti Slankiklį Plastiko Kameros Dangtelį Pad Tablet Web Nešiojamas Fotoaparatas Mobiliojo Telefono Lęšiai Privatumo Lipdukas

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad tai yra Xiaomi YOUPIN ekologinės grandinės produktas, ir nėra Xiaomi simbolis ant gaminio arba pakuotės.

Savybės

1.Privatumo Apsauga: Šis produktas yra skirtas apsaugoti jūsų privatumą apima fotoaparato objektyvą jūsų įtaisus, tokius kaip nešiojamieji, planšetiniai kompiuteriai, vaizdo kameros, ir mobiliuosius telefonus.Jis apsaugo nuo neteisėtos prieigos ir galimo šnipinėjimo.

2.Slankiklis Dizainas: slankiklio mechanizmas leidžia lengvai atidaryti arba uždaryti dangtelį, teikti momentinių privatumo, kai reikia.Galite stumkite jį atskleisti kamera, skirta naudoti ir stumkite jį atgal į dangtelį objektyvo, kai jo nenaudojate.

3.Universalus Suderinamumas: Ši privatumo dangtelis tinka įvairių įtaisų, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius, planšetinius kompiuterius, kameras ir mobiliuosius telefonus.Jis gali būti naudojamas ant įvairių modelių ir ***nds, kad tai universalus sprendimas dėl privatumo apsaugos.

4.Tvirtas ir Lengvas: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, šis privatumo dangtelis yra tvirtas ir lengvas.Tai nėra pridėti, birių į savo prietaisą ir gali atlaikyti kasdienio naudojimo nepakenkiant jos funkcionalumą.

5.Anti-Slydimo Dizainą: dangtelį pasižymi anti-slip padas užtikrina, kad jis lieka vietoje, kai prie jūsų prietaiso.Ji suteikia saugų sukibimą ir apsaugo nuo atsitiktinio stumdomas ar nukristi.

6.Privatumo Lipdukas: be kameros dangtelį, šis produktas taip pat apima privatumo lipdukai mobiliojo telefono lęšius.Šie lipdukai gali būti taikomas lęšiai blokuoti nepageidaujamus pasiekti ir išlaikyti savo privatumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas