Priekiniai Winddow Sniego Danga Automobilio Priekinio Stiklo Stoglangis Universaliųjų Automobilių Skėtį Nuo Saulės Snow Shield Padengti Žiemos Šalna Padengti

€158.17 €79.08

Išoriniai Priedai

sku: m105723

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Snow shield yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio plėvelės ir medvilnės, kuri yra vėjo, apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, snowproof, plyšimui atsparus, tvirtas ir patvarus.

2. Nesvarbu žiema ar vasara, automobilis, sniego skydas saugo nuo sniego, saulės, UV spindulių, karščio, lietaus, rudens lapų, purvo, dulkių ir nuolaužų metu šalto oro.

3. Jokios priemonės yra reikalingos.Sukurta su 2 elastiniai dirželiai ir 2 kabliai lengvas ir stabilus montavimas, siekiant padėti užkirsti kelią vagystės & gražu priblokšti.

4. Tai yra idealus automobilio aksesuaras automobiliai.Priekinio stiklo sniego danga yra labai patogus naudoti kasdien.Sulankstoma ir kompaktiškas dizainas leidžia neužima vietos automobilio.

5. Automobilių sniego valytuvai yra suderinama su standartinių automobilių, sedano, vidutinio dydžio Visureigių, sunkvežimių, mikroautobusų ir kt., veiksmingai geriau apsaugoti savo transporto priemones.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio plėvelė + medvilnė

Spalva: Sidabrinė

Dydis:

Mažas: apie 165**120*107cm/64.96*47.24*42.13 į

Didelis: apie 165**120*120cm/64.96*47.24*47.24 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Sniego Skydas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus ir Šilumos-įžeidžiamas: Skiriasi nuo eilinių automobilių saulė pavėsyje, tai priekinį stiklą sniego danga yra pagaminta iš aliuminio plėvelės ir medvilnės medžiaga, kuri yra atsparūs vandeniui ir nėra lengva būti sugadintas.

2.Bet kokiu Oru: Nesvarbu žiema ar vasara, automobilių sniego skydas saugo nuo sniego, saulės, UV spindulių, karščio, lietaus, rudens lapų, purvo, dulkių ir nuolaužų metu šalto oro.

3.Lengva Naudoti: priekinio stiklo, sniego danga turi du nedideli sparnai, su kuria jūs galite perkelti jį į automobilio duris.Dvi pusės elastiniais dirželiais ant ratų, siekiant užtikrinti padengti sąlygomis.

4.Erdvės taupymo ir Sulankstomas: sulankstoma konstrukcija leidžia jums saugoti priekiniai valytuvai sniego danga lengvai.Tai super erdvės taupymo ir laiko taupymo naudoti kasdien.

5.Universalus Pritaikymas: Automobilių sniego valytuvai yra suderinama su standartinių automobilių, sedano, vidutinio dydžio Visureigių, sunkvežimių, mikroautobusų ir kt., veiksmingai geriau apsaugoti savo transporto priemones.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas