Elektrinis Motoroleris, Sklendės 12V Piršto Sklendės Greičio Kontrolės Motorolerių Karbiuratoriaus Nykščio Akceleratoriaus Piršto Sklendės Greičio Kontrolė

€143.21 €71.60

Motociklo & ATV

sku: m10913

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Padidinti jūsų elektrinis motoroleris, greičio ir pagreičio su mūsų patvarus ir efektyvus Droselio!Tinka 12V įtampa, tai leidžia patogiai ir greitai veikti.Su puikus stiprumo, tai puiki dovana variantas draugams ir šeimos nariams, kurie naudojasi elektros motoroleriai.

Specifikacija:

Įtampa: 12V

Medžiaga: ABS+PC

Pakavimo Sąrašas:

Elektrinis Motoroleris, Sklendės, Akceleratoriaus*1pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinis Ilgaamžiškumas: Optimizuotas tvirtumą ir ilgaamžiškumą, mūsų Elektrinis Motoroleris, Sklendės, Akceleratoriaus naudoja ABS ir PC medžiagų, galinčių atlaikyti ekstremalius aplinkoje.Tikimės, patikimas veikimas su kiekvieno važiavimo.

2.Lengva Naudoti: Šis elektrinis motoroleris, sklendės, akceleratoriaus gali kontroliuoti greitį elektrinis motoroleris, leidžia vartotojams valdyti daugiau patogiai ir greitai.Ji yra lengva įdiegti ir suderinama su dauguma elektros motoroleriai.

3.Padidėjęs Efektyvumas: neleiskite įtampos svyravimų lėtai you down.Užtikrintas stabilus elektros motoroleris operacijos su mūsų sklendės, akceleratoriaus, suderinama su dauguma modelių ir tinka 12V įtampa.

4.Lengvas, Pagreitis: Šis elektrinis motoroleris, sklendės, akceleratoriaus suteikia vartotojams pagalbos koreguojant greitis ir pagreitis, numatant naudojimo patogumo ir tikslumo kontrolės saugiau ir maloniau važinėti patirtis.

5.Praktinių Dovanų: Šis elektrinis motoroleris, sklendės, akceleratoriaus yra be jokio vargo dovana šeimai ir draugams, kurie mėgsta jojimo motoroleriai.Su savo paprasta diegimo procesą ir suderinamumo su dauguma elektros motoroleriai ir elektriniai dviračiai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas