DC Motor Driver Valdytojas 15A 115 V 230V DC Variklio Valdiklis

€46.94

Elektros Įrengimai Ir Reikmenys

sku: m114142

  • Dažnis: 50/60 HZ±5%
  • Variklio tipas: Dc Teptuku Pavaros valdiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: LKDR22015B
  • Išėjimo įtampa DC: 0~90V 0-110V 0-160V 0-180V 0-220V (galima nustatyti)
  • Produkto pavadinimas: DC Motor Driver Valdytojas 15A 115 V 230V DC Variklio Valdiklis
  • Išėjimo įtampos tikslumas: ≤0,1 proc.

DC Motor Driver Valdytojas 15A 115 V 230V DC Variklio Valdiklis Produkto Aprašymas Produkto savybės:

■SMT technologija, mažas dydis

■Geros šias funkcijas, greitai reaguoti greitis

■Platus greičio santykis, stiprios mechaninės savybės

■Taikomas nuolatinis magnetas , DC sukimo momento variklis

■Dvigubo uždaros PI reglamento (Įtampos, srovės)

■Esamą nustatymą ir srovės ribojimas apsaugos (nepertraukiamo veikimo nustatymas dabartinis)

■Didelis mažas greitis išėjimo metu

■Nuo srovės apsaugos funkcija

■Greito stabdymo funkcija

■Savavališkai nustatyti viršutinės ir apatinės greitis

■Švelnus paleidimas, minkštųjų sustabdymo nustatymo funkcija■Atrankos greičio režimas, sukimo momentas režimas

■Paprastai atidaryti, uždaryti pasirinkimas leidžia signalas

■Atrankos įvesties, išvesties įtampos jungiklis

■Vairuotojas greitį, reglamentuojančias kontroliuojamų standarto signalo įvesties 0-5V ar 10K potenciometras Specifikacija Įėjimo įtampa AC: 115 V/230 V±10% (kitos įtampos gali būti pritaikytas kaip kliento reikalavimus), Dažnis: 50/60 HZ±5% Išėjimo įtampa DC: 0~90V 0-110V 0-160V 0-180V 0-220V (galima nustatyti) Nominali išėjimo srovė: 15A, Besisukančių greičio koeficientas: ≤0.1% Aplinkos temperatūra: -10℃~+60℃ Izoliacijos įtampa varža: 1500V AC Izoliacijos varža: >500MΩ Aplinkos drėgmė: santykinis oro drėgnis ne didesnis kaip 65% (nėra drėgmės kondensacijos) Pakavimo ir Pristatymo Įmonės informacija Jinan lanjiu Electronic Technology Co., Ltd.buvo įkurta 2017. Įmonė yra įsikūrusi Huaiyin District, Jinan City, žavus miestas, žinomas kaip "Pavasaris Mieste", netoli Jinan vakarų geležinkelio stotis, patogus transportavimas.

Bendrovė daugiausia užsiima aukštos ir žemos įtampos nuolatinio magneto nuolatinės SROVĖS variklis, aukštos ir žemos įtampos BLDCM, aukštos ir žemos įtampos AC ir DC servo variklis, ir jo remti aukštos ir žemos įtampos nuolatinės SROVĖS variklis vairuotojai, AC ir DC servo variklis, vairuotojai ir kiti aukštos kokybės gaminiai, pramonės srityse.

Kompanija visada laikosi verslo filosofija "paslauga pirmiausia, kokybės pirma, klientas pirmą, ir abipusiai naudingą bendradarbiavimą", ir buvo įsipareigojusi teikti klientams aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Mūsų paslaugos 1. Q: ar Galite pateikti išsamius techninius duomenis ir piešti?A: Taip, mes galime.Pasakykite, kokių produktų jums reikia ir programos, mes atsiųsime išsamų techninių duomenų ir drawingto jums už jūsų vertinimo ir patvirtinkite. 2.Q:Produktai, mes galime pateikti: A:Bendrovė daugiausia užsiima aukštos ir žemos įtampos nuolatinio magneto nuolatinės SROVĖS variklis, aukštos ir žemos įtampos BLDC Variklis, aukštos ir žemos įtampos AC ir DC servo variklis, ir jo remti aukštos ir žemos įtampos nuolatinės SROVĖS variklis vairuotojai, AC ir DC servo variklis, vairuotojai ir kiti aukštos kokybės gaminiai, pramonės srityse. 3.Q:Kaip mes galime garantuoti kokybę?A:Su profesionalios kokybės komanda, pažangių produkto kokybės planavimas, griežtu, nuolatinis tobulinimas, kokybės mūsų produktai yra gerai kontroliuojamas ir atitinka. 4.K.:Mūsų paslaugos: A:Sutikti pristatymo sąlygų: FOB, CIF, EXW, FCA

Priėmimo mokėjimo valiuta: JAV doleris;

Priėmimo mokėjimo: telegrafo perdavimo, akredityvus, Alibaba;

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas