Pažangi Aromato Difuzorius Laikina Kvepalai Mašina Mini Oro Gaiviklis Eterinis Aliejus Difuzoriaus Wall Mount Drėkintuvas Namų Tualete

€150.63 €119.00

Blynas Kūrėjai

sku: m115673

  • Prekės Pavadinimas: 3life
  • aromato difuzorius: automobilių oro gaiviklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Specifikacija:

Projekto Tipas: Aromato Difuzorius

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta žalia, Balta pilka, Rožinė

Kiekis: 1

Baterija: Built-in 500mA baterija

Įėjimo Įtampa: 5V

Įėjimo Srovė: 1A

Nominali Galia: 1

Dulkinimo Plotas: 45 kvadratinių metrų

Eterinio Aliejaus Talpa: 45ml

Gaminio Dydis: 5.2*5*16cm(L*W*H)

Triukšmas: 36dB arba mažiau

Naudojimas: sieniniai ir staliniai dvejopo naudojimo

Savybės:

1. Kompaktiškas Dydis ir Erdvės taupymo: Be užima daug vietos, galite lengvai patalpinti šį delno dydžio aromaterapinis difuzorius ant jūsų stalo, countertop, arba pack nešiotis, o kelyje.

2. 3 Drėkinantis Režimai: galite nustatyti aromato difuzorius, kad yra trys būdai, kaip naudoti eterinio aliejaus.Pirmasis būdas yra mėlyna lemputė, purškimas 5 sekundes kas 15 minučių, antroji-žalia šviesa, purškimas 5 sekundes kas 8 minutes, o trečioji yra raudona šviesa, purškimas 5 sekundes kas 5 minutes.kad išsaugoti drėkinantis, kol vanduo senka, ji sukuria tiesioginį kvepalų į savo kambarį.

3. ABS Medžiagos ir šalto Rūko: Naudojant ABS medžiagos, tai difuzorius tirpdomos patogus stream kambario temperatūros rūkas, kurį suteikia idealias kompensacijas mažas arba vidutinio dydžio kambarys.

4. Drėkinimo Automatinis išjungimas: Jūs galite mėgautis ramus miegas ir išlaikyti tai, difuzorius naktį be rūpesčių.Difuzoriaus bus automatiškai išjungiamas, kai vanduo senka.

Pakuotė:

1 x Difuzorius oro Drėkintuvai

1 x Aromaterapija Papildymo Skystis

1 x USB Kabelis

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas