Nailono 99% Gryno Sidabro, Paladžio Grafeno Aukso Shield Kabelis Sennheiser HD599 HD569 HD 560S HD559 hd560s LN008317

€165.39 €41.35

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m131966

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Ausinių Laido
  • Modelio Numeris: ausinių kabelis
  • Prekės Pavadinimas: EachDIY
  • Pakuotė: No

Už pusės muzikos grotuvas mes galime pasiūlyti 3.5 mm 3 polių (Stereo) Kištuko, 3.5 mm 4 Polių subalansuotas kištukas, 2,5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko, 4.4 mm Male balanced kištuko, XLR 4 Polių Male plug, XLR 4 Polių Moterų plug, Dviguba XLR 3 Polių Male plug, Dviguba XLR 3 Polių Moterų kištuko, 6.5 mm Male Plug, 4 in 1 Kištukas L Formos Kištukas, 3 in 1 Kištukas Tiesus Kištukas, Iphone Kištuko, C Tipo kištukas jums pasirinkti.

Šalia ausines arba ausinių kištukas yra tas pats, kaip išvaizda parodyta mūsų nuotraukas.Ausines arba ausinių kištukas yra ne pasirinkimas ir pritaikymas.

Produkto Pavadinimas: 99% Gryno Sidabro 0.01% Paladžio Lydinio +7N OCC Auksu +300D grafeno laidai Viduje + 0,9 MM 38cores /0,07 mm OCC Ekranas + Juodas Minkštas Nailono Apsauginė Įvorė

Medžiaga: 99% Gryno Sidabro 0.01% Paladžio Lydinio +OCC Ekranas

Vidaus Core Struktūra: 45 Šerdys +300D grahpene laidai;

Ekranavimo sluoksnis Core Struktūra: 38 Šerdys 7n OCC Coppers Laidai;

Kabelio Skersmuo: :18AWG Skersmuo: 2,8 MM (Kiekvieną Laidą)

Išorinė Medžiaga: Itin Skaidrios PVC +Juodas Minkštas Nailono Apsauginė Įvorė

Izoliacinės Medžiagos: Litz

Ilgis:± 5cm-10cm

Varža:

Inudctance: 0.4 uF/m

Lydmetalis :Cardas Sidabro Lydmetalis

Kištuko medžiaga: Ultra Lengvųjų orlaivių Aliuminio blizgančios Galvanizavimo.

Splitter Medžiaga: Ultra lengvųjų orlaivių Aliuminio blizgančios Galvanizavimo.

Jums bus puikus jausmas, ištikimybė ir tyrumas iš mūsų laidą!

Garso daug daugiau tankus jausmas, daugiau tikroviškas, kad tankis faktas, ir kad pasiūlyti išskirtines kūno ir svorio į visą spektrą.

Be to, daug daugiau išgirsti ir atskirti.

Jei norite platesnės nei aukštas, stereo vaizdą, kad yra atsipalaidavęs jausmas, tada mūsų kabelis yra skirtas jums.

Mūsų gali pagerinti klausymo malonumą, bet high-end ausinės, papildymas ir energijos su fantastinis soundstage.Jis leidžia savo muziką išreikšti save visiškai, nes jis pašalina uždangos, kad akcijų ausinių laidai dažnai prideda.

Dauguma vertybinių popierių ausinių laidai yra pagaminti iš prastos, ultra-plonas laidų, kurios veikia kaip kliūtis garsą.Prasta geometrija, nėra ekranavimo, gumos liemenės, ir daugybė kitų klausimų, OEM kabeliai gali apriboti veiklos ausinių vairuotojo požiūriu aiškumo ir apibrėžimas.

Mūsų kabeliai yra sukurtas su 99% Gryno Sidabro ir Paladžio Lydinio, vieno krištolo, sidabro ir vario sruogų, ir suprojektuotas taip, kad suteiktų švariausių, dauguma muzikos pateikimas.Mūsų viela yra tuščia priemaišos ir kristalo ribas, paliekant nieko tarp jūsų ir muzikos.

99% Gryno Sidabro ir Paladžio Lydinio sruogos paaiškinti priemonė atskirti, padidinti soundstage, ir rasti anksčiau prarado aukšto ir vidutinio dažnio garsus.Pereinamasis vyksmas atrodo, solidaresnę ir boso griežtesnė, labiau kontroliuojamas garso.Išsamiai ir aiškiai kabelių, kad ji puikiai tinka klasikinės muzikos ir kitų žanrų daug niuansų priemones.

Mūsų laidas bus įtraukti išsamumo ir aiškumo į viršų pabaigos ir pateikti švaresnis skaidresnį garsą.

Patarimai: 3.5 mm 4 polių Subalansuotas Kištuką (Bal) kabelis darbą Hifiman Serijos Žaidėjas (R2R2000 ir tt..), Qulcos qa361 Grotuvas , COWON PLENUE S Grotuvas ,F. GARSO FA2 XS03 ir kitų žaidėjų, kurie buvo susiję su uostų.MobilePhone "Iphone" ar normalus žaidėjas negali dirbti (Viena pusė neturi garso, jei jūs naudojate 3.5 mm subalansuotas laidą apie juos).Jei neturite Hifi professional muzikos grotuvas, Prašome pasirinkti, 3.5 mm 3 polių prijunkite kabelį.

Prašome atkreipti Dėmesį: nuotraukos yra tik nuoroda,Kai kurios dalys gali skirtis nuo nuotraukos,Prašome daiktas kaip standartas.Mes turime teisę galutinio išaiškinimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas