Automobilio Bagažinės tinkleliai nuo vabzdžių Galinis Stiklas Grynasis Ekrano Vėdinimo skėtį nuo saulės Už MPV VISUREIGIS Van Lauko Kempingas Vairavimo Keliones

€46.99 €23.50

Išoriniai Priedai

sku: m135139

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Automobilio bagažinės šešėliai yra pagaminti iš aukštos kokybės tinklelio medžiagos, pralaidžios orui ir tampri.

2. Automobilio galinio net uodų, gali pateikti kelis apsaugą ir pagerinti transporto priemonių oro srautas, o suteikti jums privatumo apsaugos jums reikia.

3. Automobilio bagažinės saulės atspalvis stiprios magnetinės juostos ir magnetas blokuoja visus aplink, gali būti lengvai sumontuoti ant automobilio kėbulo.Ji yra lengva sudėti ir laikyti, kai nenaudojamos.

4. Tinka lauko, kempingas, žvejyba, savarankiškai vairuotojo ekskursijos, ir kitomis progomis.Šio automobilio bagažinės grynasis suteikia jums ir jūsų šeimos džiaugsmingai ir ramiai, vasaros atostogų.

5. Automobilio skėtį nuo saulės tinka daugumai automobilių, sunkvežimių, Visureigių, ir kitų transporto priemonių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilio bagažinės skėtį nuo saulės ekranas

Medžiaga: 3D greitai-džiovinimo akių, X-90 struktūra

Taikytinos modeliai: SEDANAS, MPV, sedanas, van

Gaminio Dydis: (vidut.)

S: 160*150cm (paramos lazdele tarpai 100-115cm)

M: 172*150cm (paramos lazdele tarpai 116-120cm)

L: 182*150cm (paramos lazdele tarpai 121-125cm)

XL: 192*150cm (paramos lazdele tarpai 126-135cm)

Svoris (apytiksl.)

S: 580g

M: 620g

L: 670g

XL: 750g

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio bagažinės skėtį nuo saulės ekranas*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.3 D Akies Medžiaga: automobilio bagažinės dangtis yra pagaminti iš tampus ir patvarus 3D tinklelio medžiaga padengti automobilio galiniai langai ir apsaugoti jus ir jūsų šeimą.

2.Cool ir Patogu: automobilio bagažinės saulės šešėlis gali pagerinti transporto priemonių oro srautą ir apsaugoti savo vaikus ir keleivius nuo saulės spindesio ir UV spindulių, palikti juos atvėsti ir patogiai.

3.Vasaros Atsargos: Tinka lauko, kempingas, žvejyba, savarankiškai vairuotojo ekskursijos, ir kitomis progomis.Šio automobilio bagažinės grynasis suteikia jums ir jūsų šeimos džiaugsmingai ir ramiai, vasaros atostogų.

4.Magnetinio Įrengimas: - Su stiprios magnetinės juostos ir magnetas blokuoja visus aplink automobilio galinis stiklas tinklo akių ekraną, galite naudoti magnetinių juostelių ir trinkelės, greitai ir lengvai pridėti akių bagažinės rėmo.

5.Platus Panaudojimas: magnetinio automobilio bagažinės atspalvis tinka labiausiai automobiliai, didelis hatchbacks, sedano, mažųjų Visureigių, viadukų ir pan.Jis yra stabilus ir tvirtas, nėra lengva nukristi.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas