99% Gryno Sidabro + Grafeno Sidabro Padengtą Shield Ausinių Laido Meze 99 Klasika NEO NOIR laisvų Rankų įrangos Ausinių LN007945

€245.85 €61.46

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m135579

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Ausinių Laido
  • Modelio Numeris: ausinių kabelis
  • Prekės Pavadinimas: EachDIY
  • Pakuotė: No

Už pusės Muzikos Grotuvas mes galime pasiūlyti 3.5 mm 3 polių (Stereo) Kištuko, 3.5 mm 4 Polių subalansuotas kištukas, 2,5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko, 4.4 mm Male balanced kištuko, XLR 4 Polių Male plug, XLR 4 Polių Moterų plug, Dviguba XLR 3 Polių Male plug, Dviguba XLR 3 Polių Moterų kištuko, 6.5 mm Male Plug, 4 in 1 įjunkite, Iphone Kištuko, C Tipo kištukas jums pasirinkti.

Šalia Ausines ar Ausinių Pin kodas yra toks pat, kaip išvaizda parodyta mūsų nuotraukas.Ausines arba ausinių pin nėra parinkimas ir pritaikymas.

Naudokite šią 99% gryno sidabro+ grafeno OCC Sidabro padengtą ekranavimo kabelis, jums bus gauti daugiau muzikos deitals ir aišku, Hifi Garso.Tai labai minkštas, nr. stetoskopas poveikį.

99% gryno sidabro+ grafeno OCC Sidabro padengtą ekranavimo kabelis, kuris padeda sumažinti galimą neigiamą poveikį, kuris gali atsitikti, kad viela (ir daugiau laiko).Visi mūsų kabeliai, naudokite skutimosi plonas emalio sluoksnį ant kiekvieno bauda kryptis.Tai leidžia kiekvienos krypties veikti savarankiškai, kol yra prilituotos prie galinio taško.Su šiuo skustuvu plonas emalio sluoksnį ant kiekvienos krypties jūs taip pat pašalinti klausimus, kurie gali arrise ne iš litz kabelius, pavyzdžiui, oxidiation.

Eachdiy atnaujintas ausinių laidą pateikia aiškius žemuosius dažnius per aukštojo tiesiškumas ir rezoliucija.Kabelis yra gana neįvykdyti požiūriu aukšto dažnio duomenis, garso srityje aiškumo ir skaidrumo.Didelio srauto dirigentas užtikrina pakankamai žemo dažnio gylis prasme, ir fone, švarus ir aiškus, tikslus padėties nustatymas.Ji labiau tinka ausinės su aukštos kokybės, tiesiai į priekį, garso, butas soundstage, ir didelės raiškos dažnis.

Kabelio konstrukcija turi aukšto lygio išvaizda ir tekstūra, ir praktiškumo, gautas iš lankstumas ir lengvumas yra puikus.Kalbant apie garso kokybę, plėsti garso srityje ir pratęsti žemo dažnio diapazonas gali būti pasiektas.

Mūsų laidas (eachdiy) turi įvairias programas, siekti aukštos matmenų garso informaciją.tinka daugeliui prietaisų, ir ausines, ir net aukštos klasės ausines.Įvairiausiuose taikymuose, todėl tai idealus pasirinkimas bet pakaitalas.Tereikia pasirinkti tinkamą stilių Muzikos grotuvo.

Eachdiy interneto kabelis yra ilgą gyvenimą, kabelis priima specialų rankų darbo audimo procesas.Atrodo subtilus, bet išvaizda yra gražus, elegantiškas ir tvarkingas.Jis jaučiasi minkšta ir lengva saugoti be tangling.Ausų kabliukai (jei turi), taip pat yra pasirengimo formos, kad geriausias kampas, kad tilptų savo ausis tvirtai.

Jei norite custom specialios ilgis arba prijunkite kabelį.prašome susisiekti su mumis pirmą, mes, be abejo, suteiks jums tinkamą sprendimą kaip galima greičiau..

Patarimai: 3.5 mm 4 polių Subalansuotas Kištuką (Bal) kabelis darbą Hifiman Serijos Žaidėjas (R2R2000 ir tt..), Qulcos qa361 Grotuvas , COWON PLENUE S Grotuvas ,F. GARSO FA2 XS03 ir kitų žaidėjų, kurie buvo susiję su uostų.MobilePhone "Iphone" ar normalus žaidėjas negali dirbti (Viena pusė neturi garso, jei jūs naudojate 3.5 mm subalansuotas laidą apie juos).

Jei neturite Hifi professional muzikos grotuvas, Prašome pasirinkti, 3.5 mm 3 polių prijunkite kabelį.

Prašome atkreipti Dėmesį: nuotraukos yra tik nuoroda,Kai kurios dalys gali skirtis nuo nuotraukos,Prašome daiktas kaip standartas.Mes turime teisę galutinio išaiškinimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas