Šoninis Veidrodėlis Skydeliai Vandeniui Automobilių Veidrodėliai Raštas Automobilio Galinio Vaizdo Pusėje, Lietaus Apsauga, Universalus Automobilių Galinio Vaizdo Veidrodžio Dangtelis

€20.43 €10.21

Išoriniai Priedai

sku: m139439

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Automobilio Šoninis Veidrodis Darbuotojas priima principo fizinės vandenį atstumiančių, vandens lašeliai greitai pasklisti neišeinant iš stiklo ir priekinių vėjo vadovas pučia į stiklo, aiškus vaizdas, todėl saugiau vairuoti.Sumaišyti klijai yra labai lipni, bet nėra palikti ženklus, prašome atkreipti dėmesį į švaraus galinio vaizdo veidrodis prieš klijuojant ir įdiegti jį, kai jis yra sausas ir be dulkių.

Specifikacija:

Pavadinimas:Automobilio Šoninis Veidrodis Guard

Spalva: Juoda

Naudojimas: lietaus ir blizgesį

Montavimo vieta: galinio vaizdo veidrodėlis

Montavimo būdas: pasta tipo

Taikytinos modeliai: Universalus

Pareigos: ratai galinio vaizdo veidrodėlis vandens

Gaminio pakuotės: lizdinė plokštelė (viena pora)

Pakavimo sąrašas:

2*Galinio Vaizdo Veidrodėlis, Lietaus Antakių

Pastaba:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus Dizainas: Šoninis Veidrodėlis Skydeliai, padeda blokuoti lietaus Trukdžių, kad galėtumėte atskirti, galinio vaizdo Veidrodėliai aiškiau ir cncrease saugos koeficientas Vairuotojo.

2.Aiškus Dizainas: Galinio vaizdo Veidrodėlis Skydeliai ateina su fizinio vandeniui atsparus dizainas, vandens lašeliai greitai pasklisti neišeinant iš stiklo, priekinio vėjas pučia link stiklo, vizija yra aiški, ir vairuotojo saugumą.

3.Anti-scratch Dizainas: Apsaugoti galinio vaizdo šoniniai veidrodėliai savo automobilį.Kelią veidrodžiai iš scuffing ir braižymo veiksmingai, pavėsyje nuo saulės ir sumažinti stiprų šviesos atspindys ant karštų dienų.

4.Patogu Naudoti: Ateina, su klijais, lengvai ir greitai įdiegti.Pirmiausia nuvalykite vietą, būti įterptas, tada nuplėšti lipni juosta ant nugaros, ir lėtai įklijuokite jį prie krašto galinio vaizdo veidrodis ir paspauskite jį, juk įklijavimas.

5.Plačiai Naudoja:šoninis veidrodis lietaus apsauga gali būti plačiai taikoma daugelyje rūšių automobilių ir transporto priemonių, pavyzdžiui, sunkvežimių, autobusų, traktorius, Visureigius, motociklus ir t.t.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas