Motociklo Pusės Veidrodėlis, Apvalus galinio vaizdo Veidrodis Atbulinės eigos Veidrodis 8mm Apvalus Electrombile Veidrodis Motociklo Galinio vaizdo Veidrodžiai

€1.69 €1.31

Eksterjero Dalys

sku: m14282

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atnaujinti savo motociklo stiliaus su mūsų HD galinio vaizdo veidrodėlis.Lengva įdiegti, gali būti įdiegta aukštyn kojom, ir platus taikymas.Akyto sandarumo reguliavimas užtikrina puikiai tinka.Važiuoti saugiai ir stiliaus su mūsų motociklo veidrodėlis.

Prekės Tipas: Elektrinės Transporto Priemonės Galinio Vaizdo Veidrodėlis

Gaminio medžiaga: akrilas

Veidrodžio skersmuo: 8 cm

Dirželiai tinka rankenos: 1.5 cm-3,5 cm rankenos

Sąrašas:

Motociklo galinio vaizdo Veidrodis x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didesnis Saugumas: Su patenka atsparus ir ne trapus akrilo veidrodis medžiaga, mūsų motociklo galinio vaizdo veidrodis, pasiūlyti aiškią ir HD matyti kelio gale.Saugiai ir suvokti savo aplinką, o žirgais.

2.Be jokio vargo Asamblėja: Tiesioginis montavimas be specialių įrankių reikia.Montuoti galinio vaizdo Veidrodėliai su lengvai ir sureguliuokite optimizuoti galinio vaizdo matymo.Išardymas yra vėjas, kai reikia valyti arba saugojimo.

3.Lengva Koregavimai: motociklo galinio vaizdo veidrodis siūlo tris būdus, kaip sukimas, kurių funkcijos pasukti į kairę ir į dešinę pasukti atgal ir pirmyn, ir net būti pateikiami aukštyn kojom.

4.Platus taikymas: Stiprinti savo jojimo saugos su mūsų plataus kampo, aukštos kokybės atspindys Motociklo galinio vaizdo Veidrodis, puikus kalnų dviračiai ir elektriniai automobiliai.Su 1,5-3,5 CM rankenos suderinamumo, žinoti savo aplinką ir važinėti su savimi.

5.Lankstus Tvirtinimas: Užtikrinti saugią ir stabilią tilptų lengvai dėka mūsų Motociklo galinio vaizdo Veidrodis reguliuojamas diržas ir sagtis sistema.Dirželį galima laisvai pritaikyti ir sagties ilgis gali būti pakeisti pagal rankenos plotis.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas