VISUREIGIS Galinis Stiklas Bagažinės Uodai Neto Vėdinimo skėtį nuo saulės Anti-Fly Ekrano Net Lauko Save Vairavimo Veikla

€297.80 €148.90

Išoriniai Priedai

sku: m143368

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Jei jūs planuojate turėti vairavimo ekskursijos, kempingai, arba lauko žvejybos reisus, mūsų automobilio bagažinės uodai neto yra labai būtinas aksesuaras jūsų VISUREIGIS arba van.Jis turi funkcijas, tokias kaip ventiliacijos, skėtį nuo saulės, anti-skristi, ir anti-uodų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilio Bagažinės Uodai Neto

Medžiaga: Aukšto Tankio Nailono Akių

Taikoma Transporto priemonėms: SEDANAS, MPV, Van

Produkto spalva: juoda

Savybės:

Vėdinimo, skėtį nuo saulės, Anti-skristi, ir Anti-uodų

Lengva Įdiegti

Patvarus

Dvipusis Užtrauktukas Uždarymo

4 Dydžių - S dydis stovėti tarpai 39-45 cm; M dydis stovėti tarpai 45-47 cm; L dydis stovėti tarpai 47-49 cm; XL dydžio 49-53 cm colių pikis laikiklis.

Paketų Sąrašo:

Automobilio Bagažinės Uodai Neto *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprastas Montavimas Naudojant magnetinėmis juostelėmis ir trinkelės, pritvirtinti kablio ir tvirtinimo prie bagažinės liftas, laikiklis, ir pritvirtinti magnetai bagažinės rėmo, jūs galite lengvai įdiegti šio automobilio bagažinės uodai neto.

2.Būtina turėti Automobilio Aksesuaras - Jei jūs planuojate turėti vairavimo ekskursijos, kempingai, arba lauko žvejybos reisus, tai ju yra labai būtinas aksesuaras jūsų VISUREIGIS arba van.Jis turi funkcijas, tokias kaip ventiliacijos, skėtį nuo saulės, anti-skristi, ir anti-uodų.

Rekomenduojama.

3.Puikus Kokybės - Tai automobilio bagažinės uodai neto, turi savybę, kad yra labai puikus ir patikimas.Jis yra su 1mm-ultra plonas skyles ir gali visiškai atbaidyti uodus ir muses.Labai rekomenduojama, kaip automobilių reikmenys.

4.Dvipusis Užtrauktukas Uždarymo - Apsaugoti automobilio viduje nuo uodų įkandimų.Idealus punktas, lauko kempingas, žvejyba, ir savarankiškai vairuotojo ekskursijos vasarą.

5.4 Dydžių - Tai ju yra 4 dydžių.S dydis stovėti tarpai 39-45 cm; M dydis stovėti tarpai 45-47 cm; L dydis stovėti tarpai 47-49 cm; XL dydžio 49-53 cm colių pikis laikiklis.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas