E7 "Bluetooth" Ausines Su Mikrofonu Gilus Baritonas Belaidės Ausinės Virš Ausies, 30 Valandų Grojimo Kelionės/Darbas

€141.90 €59.60

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m144861

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Komunikacijos: LAIDINIU
  • Stilius: Ausis
  • Garso Valdymas: Taip
  • Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
  • Valdymo Mygtukas: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vocalism Principas: Subalansuotas Armatūra

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

E7 "Bluetooth" Ausines Su Mikrofonu Gilus Baritonas Belaidės Ausinės Virš Ausies, 30 Valandų Grojimo Kelionės/Darbas

Premium Triukšmo Panaikinimo Ausines: Galingas triukšmas atšaukimas ausinės.Aktyvios triukšmo panaikinimo leidžia mėgautis muzika, transliacijas, vaizdo įrašai ir ragina ramiai, be

Crystal Clear Ragina: Kai klausaisi visą dieną, yra tikimybė, jūs turite priimti skambutį.Jais siekiama optimizuoti ryšių abiejuose galuose.Išplėstinė mic sistema suteikia aiškumą, net jei ji vėjuota, o kontrolę earcup jums priimti/baigti skambučius, nors ir nepasiekė savo prietaiso.

Nieko Tarp jūsų ir Jūsų Muzika: Muzika daro jums jaustis laisvai.Laidai neturėtų gauti taip, kad.E7 belaidės ausinės yra sukurtos ypatingo garso, kuris lieka nuosekli bet kokios apimties dėka išskirtinės technologijos.Gauti giliai, interaktyvios garso ir sklandžiai pereiti nuo "Bluetooth" prietaisų, be trūksta plakimas savo muzikos.

Pastatytas Geriau: Tai "Bluetooth" Ausines " aukščiausios komforto reiškia, kad jie pastatyti visą dieną klausytis, taip pat.Nuolat lankelio dizainas, funkcijos baltymų ausų pagalvėlės, kad tolygiai paskirsto svorį ir padidina stabilumą.Minkštą pagalvės earcups patogiai aplink ausis tinka.

Iki 30 Valandų Non-stop Muzikos: Gauti iki 30 valandų, ant vieno galo.Su "Bluetooth" 5.0, prijungti belaidžiu ryšiu į savo įrenginius yra paprasta ir patikima.Ir "Bluetooth" intervalas gali būti iki 50 metrų.

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" Ausinių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Prašome tikime, kad mūsų klientų aptarnavimo darbuotojų lojalumo ir rankena galimybes.Ne taip lengvai duoti neigiamą įvertinimą ir blogų atsiliepimų žvaigždės .Nes vertinimas negali pakeisti ,atsiliepimų negaliu pakeisti, Turime bendrauti ir suprasti vienas kitą.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mtlonline.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas