RGB LED Jutiklinis Nuotolinio valdymo pultelis RF Wireless Touch LED Dimmer Nuotolinis Valdiklis LED Šviesos Juostelės DC12V-24V

€100.35 €50.18

Buitinė Technika

sku: m145081

  • Komunikacijos metodas: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: occkic

Savybės:

1.Mažas dydis

2.Tinka penkių rūšių šviesos juostos: vienspalvis, bicolor, RGB, RGBW, ir RGBWC

3.Tamsos ir spalvų tonai yra jautri liesti ir turi gerą ranką jaučiu

4.Patogus laidai

5.Lengva valdyti

Produkto Aprašymas

Belaidžio ketaus korpuso 6-įrašykite visą touch muzikos sinchronizavimo valdiklis yra LED valdiklis, kuris priima pažangias kontrolės punkte touch " technologija.Yra penkių rūšių produktus iš šios serijos, kurie yra naudojami siekiant kontroliuoti penkių rūšių šviesos juostos: nespalvoto vaizdo, spalvų temperatūrą, RGB, RGBW, ir RGBWC; galite pasirinkti dinaminis apšvietimo efektai, pavyzdžiui, gradientas, šokinėti, palaipsniui tamsos, mirgėjimas, sprogo, muzikos režimą ir kt.pagal skirtingus klientų poreikius, taip pat įvairių statinių spalvų rinktis.Ji gali būti plačiai naudojami namų dekoravimo, prekybos centro reklamos, baro ir kitos programos vietose.Ji turi privalumų, ir lankstaus pajungimo, patogus laidus, ir paprastas naudoti.Šis reguliatorius gali būti sujungti vienas su kitu per RJ45 tinklo kabeliai pasiekti sinchroninio keisti daugiau LED žibintai, teoriškai, jungiantis daugybę vienetai.

Parametrai:

Darbinė įtampa: DC5-24V

Darbinė temperatūra: -20-60 ° C

Išėjimo srovė/galia:

Nespalvoto/RGB:

10A*3CH, 5V

Atsargumo priemonės įrengimo metu

1.Šis produktas turėtų būti debugged ir įdiegta personalo profesinės kvalifikacijos.

2.Šis produktas nėra atsparus vandeniui ir turi būti apsaugota nuo tiesioginių saulės spindulių ir lietaus.Jei sumontuotas lauke, prašome naudoti vandeniui langelį.

3.Gera šilumos išsklaidymo sąlygas, bus pratęsti tarnavimo laikas LED valdikliai.Prašome įdiegti produktą gerai vėdinamoje aplinkoje.

4.Prašome nereikia įdiegti ar naudoti šio tipo produkto vietovėse, kuriose yra žaibas, stiprių magnetinių laukų, ar aukšta įtampa.

5.Prašome patikrinti, ar išėjimo įtampos LED maitinimo šaltinis naudojamas, atitinka reikalavimus, produkto įtampos diapazonas.

6.Skersmens vielą, naudojamą turi būti pakankamai, kad apkrova LED apšvietimo įrenginiai prijungti ir užtikrinti, kad laidai yra saugus, kad išvengti laidų iš kertančios

Avarijas sukėlė šilumos arba blogas kontaktas.

7.Prieš maitinimui ir derinimo, būtina užtikrinti, kad visi laidai yra teisinga, siekiant išvengti žalos apšvietimas šviestuvai dėl laidų klaidas.

Paketas apima:

Kontrolės valdyba * 1

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas