APP ŠVOK Drėkinimo Kvapas Difuzorius Mašina Viešbutis Scenting Prietaisą, Smart WIFI Eterinių Aliejų Inhaliatorių naudoti Namuose arba Viešbutyje

€1 700.06

Blynas Kūrėjai

sku: m146938

  • Galia: 6 W
  • Medžiaga: metalo ir akrilo
  • app wifi kontrolės: Leidžiama
  • Prekės Pavadinimas: Haijieer
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Aprėptis: 200 ㎡= 2200 kv. ft2 / 500 ㎡= 5380 kv. ft2
  • Triukšmo: Pagal 32 dB
  • Dydis: 190*75*170 mm
  • Papildymo Butelis: 150 ml/500 ml/1000 ml
  • Įtampa: DC 12 V
  • Įrengimo būdai: ŠVOK arba laisvai pastatomos
  • Modelio Numeris: S600 / S1500 / S3000
  • Produkto pavadinimas: Kvapo difuzorius mašina
  • "bluetooth": Leidžiama

Apie šią prekę

· 【WIFI APP & "Bluetooth" Kontrolės /Lcd Ekranas 】 galite valdyti smart inhaliatoriaus naudojant išmaniųjų telefonų programėlę iš bet kur ir bet kada.LEP patentuota Microdroplet Technologija leidžia valdyti ir sukurti kvapas grafikas per "Wi-Fi" naudodami Programą arba Lcd ekranas.Valdymo mašinos bet Kur, bet Kuriuo metu.Kai naudojate programą,prašome atidaryti visus leidimą šią programą į savo mobilųjį su 2.4 G wifi.įtraukti jūsų stotis leisti; Technologijos Palaikymas Internete visiems problemą ekranas/app.Jei jūs nežinote, kaip veikti ,mes turime Technologijos Palaikymas internete

· 【Naujausią Šalto Oro Difuzijos Technologija】 profesinės nebulizing difuzorius naudoja naujausias šalto oro difuzijos sistema, kuri naudoja galingas derinys, šaltai filtruotu oru ir labai suspaustą orą.Jie suskirstyti eteriniai aliejai į sausas rūkas nanodalelių, kurios skverbiasi oro srautas į nuoseklų, natūraliai sveiką aromatas.

· 【Didelės Talpos ir Aprėpties】, Kad drėkinimo aromaterapijoje eterinis aliejus difuzoriaus turi 150ml aliejaus talpa, kuri daro tai gerai dirbti iki 30 dienų, aukščiausios kokybės.Difuzoriaus gali padengti iki 1500 kvadratinių pėdų.( 200 kvadratinį metrą )

· 【Namų Prabangūs Kvapai】, Kad drėkinimo inhaliatoriaus palaiko visą spektrą visi eteriniai aliejai.Jūs galite pridėti savo mėgstamus levandų, citrinų, pipirmėčių, pav, rozmarinas, jazminas, baltoji arbata, eukaliptų, santal 33 ar bet geriausias vertinta eterinių aliejų difuzoriai, namų, spa ir biuro reikmėms.

· 【Saugus, Grynas ir Švarus】 kvapas ore mašina, namų spaudai grynas sausas kvapas, migla ir jis yra saugus šeimos ir naminiai gyvūnai.

· 【Drėkinimo ir Super Tylus】 difuzoriaus naudoja gryno eterinio aliejaus tik.Be vandens reikia.Jis yra saugus naudoti, nes jis bus ne gauti bet pelėsiai ar bakterijos.Jums nereikia išvalyti jį reguliariai.Mašina veikia itin tyliai ir nebus sutrikdyti savo miego.

· 【ŠVOK Suderinama】, Kad drėkinimo eterinis aliejus difuzoriaus yra suderinama su ŠVOK sistemas.Paprasta prijungti prie jūsų VĖDINIMO sistemos, visos jūsų namuose ar biure galės mėgautis gryno švarus kvapas iš šio inhaliatoriaus.

· 【Visi-Metalo - Pastatytas Paskutinis】 komercinių drėkinimo eterinis aliejus difuzoriaus yra pagaminti iš metalo.Padengti, kalno, ir purškimo antgalis yra pagamintas iš komercinės kokybės plieno.Dangtelį ir pritvirtinkite yra apsaugotas anti-korozija, dažų, kad tai truks ilgai.Aliejaus buteliukas pagamintas iš anti-korozijos PET medžiaga.Difuzoriaus yra pastatytas paskutinis su didžiausia pramonės standartą.

· 【30 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija Ir 1-Metų Ribota Garantija】 Mes esame įsipareigoję teikti klientams aukštos kokybės produktus ir didelę paramą.Mes suteikiame 30 dienų pinigų grąžinimo garantija ir su 1-metų ribota garantija.Prašome susisiekti su mumis per Mtlonline.lt už kitus pagalbos.Kaip jį naudoti ?

Pakavimas

Apsipirkimo

1. Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

Alipay(sąlyginio), Kredito Kortelės yra acceptedif turite prašymą dėl daiktų, susisiekite su mumis arba pateikti pranešimą pagal užsakymą.We will ship elementus per 3days po jūsų mokėjimą. (Atostogų, išskyrus atvejus).Pls kruopščiai patikrinti savo pristatymo adresą ir informaciją, kad jūs galite gauti savo gerą laiką.

2. Kas yra jūsų laivybos metodą?

Paprastai mes pasirinkti DHL, "FedEx" ir UPS, paprastai, jūs galite gauti per 3-12days.tikrai greitai.

3. Ką apie paketas?

Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kas duomenys būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus.Mūsų prekių pažeidimų lygis yra labai žemas.

4. Dar negavo prekių ar geras žalą?

Jei jums nepatinka productIf jūsų prekė buvo pažeistas vertimo., Jei jums nereikia gauti savo užsakymą.Prašome susisiekti su mumis, mes galime slove visi jūsų klausimą.Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų!

5. Kaip aš galiu gauti nuolaidą ir daugiau gerovės?

Jei jums reikia dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime jums gerą kainą.Taip pat galite eiti į mano parduotuvę rasti atkarpos.

6. Ką turėčiau atkreipti dėmesį, kad pateikdami užsakymą?

* Prašome patikrinkite dar kartą, ar produktas jums pasirinkti yra teisinga su plug įveskite savo šalyje, pagal kištuko tipas nuotraukas, mes teikiame.

* Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra anglų.

* Prašome įsitikinti, kad jūs turite galimybę aišku, muitinės.Nes mūsų krovinių vežimo neapima tarifo, kai kurios šalys turės didesnį tarifą, ir yra aptarnavimo mokestis, tokių kaip Čilės.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas