200Ml Ultragarso Difuzoriai Aromaterapinis Oro Difuzoriai Dėl Eterinių Aliejų Didelis Kambarys, EU Plug

€30.80 €19.40

Blynas Kūrėjai

sku: m147985

  • Galia (W): 10W
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Talpa: 1L
  • Triukšmo: 36db
  • Prekės Pavadinimas: XProject
  • Įtampa (V): 12V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[200ml Unikalaus Dizaino Difuzorius]Jis gali humidify savo gyvenimo erdvę ir drėkinti sausą odą.Jūs galite naudoti ją kaip aromaterapinis difuzorius, asmens drėkintuvą arba naktį-šviesos, puikiai butų, biurų, studija, vaikų kambarys.Nuostabi dovana šeimai ir draugams.

[2 Drėkinantis Režimai]Mūsų eterinis aliejus difuzoriaus funkcija, talpa 200ml

[Drėkinimo Auto-Off]galite palikti šią aromaterapinis difuzorius naktį, nereikia nerimauti dėl perkaitimo, nes drėkinimo automatinis išjungimas apsaugos funkciją, kuri užtikrina saugumą jums ir jūsų šeimai.Ir natūraliai susilieja su dauguma namų dekoro.

[15 Spalvų Nuotaiką Šviesos] difuzorius yra 7 aplinkos šviesos režimai su dviem intensyvumo nustatymai ir 1 gradientas, šviesos 15 skirtingų šviesos deriniai.Puikiai tinka sukurti atmosferą, meditacija, arba naudojant kaip nakties šviesa.Šviesa ir rūkas gali būti kontroliuojamas atskirai.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t / UK plug,ji taikoma Malaizija, Jungtinės Karalystės ir kt. / AU Kištuko,ji taikoma Australija ir t.t. / JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t.

Modelis: TY169 miško plokščio stogo

Įtampa: AC220V / AC110V, 50/60HZ; DC 24V/0.5 A

Talpa: 200ml

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:PP+ABS

dydis:93 x 160mm

Pakuotės Turinys:

1 x Aromaterapija mašina

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas