Mažmeninės 2 Vnt Bluetooth "Valdiklis: 1 Vnt SP105E Belaidžio "Bluetooth" Valdiklį APP WS2811 WS2812B WS2801 SK6812 & 1 Vnt WS2812B S

€25.36 €13.95

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m149938

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Mažmeninės 2 Vnt Bluetooth "Valdiklis: 1 Vnt SP105E Belaidžio "Bluetooth" Valdiklį APP WS2811 WS2812B WS2801 SK6812 & 1 Vnt WS2812B S

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija. 2 Vnt Bluetooth " Valdiklis: 1 Vnt SP105E & 1 Vnt SP110E

Paramos IC Chip Tipas: WS2812B /SK6812RGB/ SK6812RGBW 3pin LED Šviesos Juostelės/Panel/String ir t.t.(Nereikia kontroliuoti, 5050RGB ar RGBW led juostelės, kurios yra IC ).Reguliuoti Greičio ir Ryškumo: programa gali kontroliuoti Greitį ir ryškumą. 120 Rūšių apšvietimo efektas.

Kostiumas IOS 10.0/ Android 4.4. Daugiau stabilus ir paprasčiau.Galite reguliuoti spalva kad RGB/RBG/BRG/BGR/GRB/GBR.Pasirinkite WS2811 IC kontroliuoti WS2812B.Pasirinkite SK6812 kontroliuoti SK6812RGB.Pasirinkite SK6812RGBW kontroliuoti

Auto režimas: valdiklis parenka apšvietimo efektas automatiškai.Rankinis režimas: Pasirinkite apšvietimo efektas, kad jums patinka.Jūs taip pat galite pažymėti savo mėgstamų poveikį.

Mažas ir patogus: Jis yra mažiausias ir labiausiai stabilios "bluetooth" valdiklį dėl naudojamos led juostelės.Lengva naudoti.Norėdami prisijungti su maitinimo adapteris ir šviesos juostos,yra littel 4Pin jungtis wifi nuotolinio pakuotėje, prašome ją atidžiai patikrinti prieš naudojant wifi nuotolinio valdymo pulteliu.

spalva: Balta

Medžiaga: ABS

85*45*22mm:

Dydis: 85*45*22mm

Nuotolinio valdymo atstumas: Apie 20 metrų

Modelis: SP105E "Bluetooth" Magic Color Controller

50*20*10mm:

Dydis: 50*20*10mm

Norint naudoti wi-fi remote, visų pirma reikia atsisiųsti PROGRAMĖLĘ (Magic Namų)

Dvi jungtis režimai:

Vienos Rūšies:

Vieno telefono galima prijungti vieną WIFI Valdytojas

Vienas WIFI valdiklis gali būti kontroliuojami daug telefonus

Kaip naudoti:

Norėdami naudotis Tinklo Režimą, įsitikinkite, kad jūs naudojate 2.4 Ghz Tinklo Tada sukurti paskyrą,Įveskite savo slaptažodį ir prijungti jį prie wifi tinklo, šiuo režimu, tiek "WIFI" ir echo yra prieinami prisijungti, jei norite, kad jis kontroliuoja kitų telefonų,jums reikės išsiregistruoti ir leiskite kitiems prisijungti.

Multi Programas:

Po įdiegtas "wifi", nuotolinio valdymo pultai, visi šios nuostabios funkcijas išsipildys!

Laikmatis, funkcijų keltis ir nustatyti daugiau aplinkos nuotaiką prieš miegą.

Padaryti žibintai, apšvietimo su ritmą, vietos muzika,Puiki šventės ir renginiai, pavyzdžiui, Kalėdų, Helovinas,Šalys,jūs graži šalis essentials".

Naudoti Alexa norėdami įjungti arba išjungti šviesos.

Pakuotės Turinys:

1 * SP105E "Bluetooth" LED valdiklis

1 * 3pin moterų DĻSV jungtis

1 * Mini atsuktuvas

1 * Naudotojo vadovas

1 * SP110E Mini Valdytojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mtlonline.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Mtlonline.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas