1 vnt Odos Atveju Airpods Max Ausinių Apsaugine danga laisvų Rankų įranga atsparus smūgiams, Anti-drop PU Padengti Airpods Max Anti-scratch

€9.06 €4.53

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m158187

  • Prekės Pavadinimas: vchip
  • Medžiaga: Oda
  • Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

1PC Minkštas Patvari Nusidėvėjimui atsparaus Atveju Kovos su įbrėžimams atsparus Vandeniui Nešiojamų Apsaugos PU Padengti Maišelį Airpods Max laisvų Rankų įranga

Aprašymas:

1. Specialiai Sukurtas: Ausinių rankovės specialiai sukurta Airpods Max Ausinės, pritaikytos, kad tilptų jūsų Airpods Max puikiai.

2. Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės PU, ji jaučiasi taip, švelni kaip kūdikio oda, ir atneša minkšti ir patogūs liesti.

3. "Viskas įskaičiuota", Apsauga: Visiškai apsaugoti jūsų Airpods Max, blokavimo be įkrovimo, smūgio absorbcija, anti-aging, ir pirštų apsauga.

4. Anti-drop ir Dulkėms: aukštos kokybės medžiaga gali apsaugoti savo Ausines nuo bet kokios žalos, kai netyčia nukrito.Apsaugos nuo užsiteršimo lakas, ir purvinas Ausinių, padengti gali nuvalykite, apsaugos nuo užsiteršimo ir anti-pirštų atspaudų.

5. Magnetinio Priedas: ausinių rankovės turi stiprią porceliano absorbcijos, kuri yra pastovus ir nepriklauso nuo rankų.

6.Didelio elastingumo, super lankstumas yra ne bijo, traukimas, štampavimo ir minkyti deformacijos.Nėra failo baterija, patogus įkrovimas, rezervuota lizdą, taip pat gali būti apkaltintas dangtelis, saugos ir patogumo.

7.Gaminio projektavimo kreivė yra grakštus, elegantiškas, mielas, ar jūsų kelionės geriausias pasirinkimas.

Specifikacija:

Nauja ir aukštos kokybės

Pavadinimas: rankų krepšys

Medžiaga: PU Oda

Procesas: automobilių linija

Taikoma: Airpods Max laisvų Rankų įranga

Spalva: mėlyna, balta, raudona, žalia, juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1PCS arba 2 VNT.

Pastaba:

Prašome kreiptis į matavimas.Maža matavimo paklaida yra leistina į įprastą diapazoną.

Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas