Dual Bevielis Mikrofonas Vienas Lauko Nešiojamų Karaoke "Bluetooth" Garsiakalbis Maža, Bet Galinga Funkcija, Juoda

€71.94 €48.92

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m172814

  • Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas
  • Naudoti: KTV Sistemos
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Rele: Kondensatoriaus Mikrofonas

[Galingas Garsiakalbis Karaoke]Tai karaoke mašina yra maža, bet galinga funkcija. 10W didelės galios, patobulinta garso tvarkyklę, aiškesnis ir labiau subalansuoto garso kokybę, suteikti jums su 360° stereofoniniai erdvinio garso efektą.

[2 Belaidžiai Mikrofonai]Lengva naudotis, tiesiog įjunkite karaoke mašina ir paspauskite įjungimo mygtuką mikrofonas, ji bus pora automatiškai.Taip pat, galite paspausti mikrofonas ir karaokė mašina (balsas), mygtukai mėgautis juokinga balso poveikį.

[Dinaminis LED Šviesos]Šis bevielis karaoke garsiakalbis turi 3 šviesos režimai.Tai gali pakeisti su muzikos ritmą, sukurti labiausiai romantiškų karaoke šalies aplinkai ir jums.Ar jūs galite taip pat ilgai paspauskite LED mygtuką išjungti šviesą.

[Daugiafunkcinis ir Lengva Naudoti]karaoke mašina, vaikams palaiko Bluetooth 5.0. Suderinamas su mobiliaisiais telefonais, ipad, tablets, Vnt.Naudoti ją kaip karaoke mašina, nešiojamųjų garsiakalbių, muzikos grotuvas, gitaros stiprintuvu, ir dar daugiau.

[Atnaujinau Nešiojamų Dizainas]bendras svoris karaoke mašina ir mikrofonas, yra tik 2.7 lbs, kuris yra pakankamai lengvas, vaikams ir suaugusiems nešiotis.Viena rankena, lengvai nešiojimo, ir dviejų mikrofonų grioveliai nemokamą saugyklą.Tinka šalys, vaikų žaidimo, šeimos susibūrimai.

Spalva: Balta/Juoda

Medžiaga: metalas+ABS

Pakuotės Turinys:

1 x Garsiakalbis

2 x Mikrofono

1 x Krovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas