Lango Ventiliatorius su Grįžtamasis Srautas Ramioje, Twin 9" Peiliukai, Pilnas Nuotolinis Valdymas, 3 Funkcijas-3 Greičiai, Vonios kambarys, Virtuvės Langą Rec

€492.14 €378.95

Buitinė Technika

sku: m180450

  • Įtampa (V): 5V
  • Kilmės: ZW(Kilmės)
  • Nuotolinio Valdymo Funkcija: No
  • Laiko Funkcija: Ne Laikas
  • Prekės Pavadinimas: Nėra
  • Galia (W): 1w

[Tris režimus] Mūsų langą ventiliatorius yra grįžtamasis ramus, ir yra trys kryptys ventiliatoriaus mentes.Pasirinkti "Cool" režimas, ventiliatorių mentes nukreipta į vidų, kad jūsų kambarys aušintuvas; pasirinkti "Išmetimo" režimą,galite išimti purvinas oro į savo kambarį, pasirinkti "Cirkuliuoti" režimas, dviejų ventiliatorių mentes turi įvairiomis kryptimis, kurios tiesioginis karšto oro iš jūsų namų išorės.

[Trijų pavarų funkcijas] greitis lango išmetimo ventiliatorius galima pasirinkti iš "MAŽAS", "VIDUTINIS", "DIDELIS", leidžia jums patogią patirties bet kokioje aplinkoje, ypač kai labai karšta progoms.

[Nuotolinio valdymo ir lengva naudoti] Tai yra langas, ventiliatorius su valdymo pulto, trys mygtukai leidžia jums pakeisti funkcija ir greičio tam tikru atstumu.Todėl jūs galite naudoti langą gerbėjai kietas namas žemyn, be atsistojus.

[Plečiama Panel] Mūsų vonios lango ventiliatorius turi papildomą plečiama skyde, galite laisvai ją keisti nuo 24" iki 37", kad padėti jums išspręsti jūsų ištraukiamasis ventiliatorius į didesnį windowand ,sekcijos ilgis taip pat gali būti užrakinti, kad jis labiau stabili, jei ji sumontuota ant lango.

[Nešiojamų ir Saugų] Su rankenomis, tai yra patogiau judėti; dviejų kojų gali padaryti twin langą ventiliatorius labiau stabili, ir gali būti laisvai išrinktų, kiek reikia.Su 70 w ir įtampa 120 v, jis užtikrina efektyvų veikimą.Tai namų langą gerbėjai taip pat išlaikė ETL saugos sertifikavimo, leidžianti jums naudotis jiems daugiau patogumo.

[Garantija] Jums 1-metų ribota garantija shinic lange gerbėjai.

[Putos, Sandarinimo Juosta] net geresnių rezultatų iš jūsų lango ventiliatorius su nemokama Putos, Sandarinimo Juostelės.Tai putų juostelės yra sukurta siekiant suteikti stora ir saugi plomba, tarp ventiliatoriaus ir lango rėmo, užtikrinant maksimalų oro srauto efektyvumą ir iki minimumo sumažinti bet kokių oro nutekėjimas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas