Namų Oro Valytuvas Oro Kokybės Indikatorius Ir Neigiamų Jonų Funkcija Namų Automobilių Miegamojo, Biuro Oro Valytuvas

€55.15 €30.89

Blynas Kūrėjai

sku: m184457

  • Prekės Pavadinimas: Cikuso
  • Įtampa (V): 24V
  • Oro Kiekis: 50m3/h
  • Galia (W): 10W
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Užfiksuoti 99.97% oro dalelių] Pažangių valymo technologijų galite užfiksuoti 99.97% oro dalelių, ir pašalinti automobilio ar patalpų dūmų, kvapų ir teršalų per H13 nekilnojamojo 4-pakopų filtravimo.

[Neigiami deguonies jonai] Pasak tyrimų, neigiami deguonies jonai, gali ne tik efektyviai šalina ir neutralizuoja kenksmingų dujų, pavyzdžiui, metanolio, formaldehido ir anglies monoksido oro, bet taip pat padidinti organizmo funkcija ir imunitetą.Tuo pačiu metu, prietaisas ir toliau absorbuoti priemaišų ir kenksmingų medžiagų į orą per principo oro cirkuliacija, suteikti jums su naują ir sveiką aplinką.

[Žemas triukšmo lygis] Šis oro valytuvas yra apie 10 decibelų darbe, todėl ji negali sukelti triukšmo problemos, nepaisant miego, vairavimo, darbo ir kt.

[Paprasta naudoti ir nešiotis] dydžio prietaisas yra maždaug tas pats, kaip vandens taurę, todėl jūs galite jį nešiotis su savimi jūsų kuprinė.Tuo pačiu metu, darbo sąlygos labai paprasta, pvz., automobilio įkroviklis, kompiuteris, mobilusis maitinimo ir USB sąsaja.

[Paprastas ir populiarus dizainas], prietaisas priima H13, nekilnojamojo HEPA, ir paprastas baltas cilindro formos dizaino stiliaus, kuris yra paprastas ir stilingas.Rekomenduojame keisti filtro maždaug 6 mėnesius

spalva:Balta

Medžiaga:ABS

dydis:65 x 158mm

Pakuotės Turinys:

1 x Oro valymo priemonės

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas