Vaikams, Cartoon Modelis Plaukti Maišelio Wet Merginos Mielas Vandeniui Plaukimo Raišteliu Kuprinė Su Batų Skyriuje Plaukimo Saugojimo Krepšiai

€10.10 €4.95

Sportas Ir Pramogos

sku: m224254

  • Modelio Numeris: Raišteliu Sporto Krepšiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

Išlaikyti savo drėgno ir sauso elementus atskirai su šiuo Plaukti Maišelį.Jis yra atsparus vandeniui kameros izoliuoti šlapias rankšluosčiai, keltą ir kt.be dirtying kitų daiktų.Ji taip pat yra erdvus pagrindinis skyrius, kuris gali būti naudojamas saugoti drabužių, kosmetikos, elektroninė įranga ir kt.Ji turi reguliuojamas dirželis, kurį galima nešioti per petį arba per kūną pagal asmens pageidavimus ir aukštį.Ji taip pat yra elastinga laidą į viršutinė dalis surengti papildomi elementai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Plaukti Krepšys

Stilius: Nešiojamų/vieno peties/double peties

Medžiaga: didelio tankio audinys atsparus vandeniui

Dydis: apie 40*35*20cm/15.75*13.78*7.87 į

Produktų Sąrašas:

Plaukti Krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Batų Atskirti: Tai Plaukti Maišas savybės specialią batų atskyrimo kamera, kuri leidžia jums atlikti batus nepažeidžiant kitų daiktų.Tai labai praktiška kelionės, ypač kai jūs turite pakeisti savo batus po plaukimo.

2.Saugoti Savo Daiktus, Kad: Tai Vaikai Plaukti Krepšys turi daug vidinių ir išorinių kišenių, kuriame galima laikyti drabužių, kosmetikos, elektroninė įranga ir kt.Jūs galite lengvai rūšiuoti juos ir juos rasti greitai, kai jums jų reikia.Jis daro jūsų gyvenimą lengviau ir patogiau.

3.Izoliuoti Šlapia ir Sausa: Šis Plaukti Maišelį Vaikams leidžia jums išsaugoti šlapias rankšluosčiai, keltą, ir kitų elementų, atsparus vandeniui kameros, saugo juos nuo kitų daiktų.Tokiu būdu, jūs galite palikti savo sausi ir švarūs drabužiai be gauti juos drėgnas ir purvinas.

4.Atitinka Poreikius: Šis Plaukimo Maišas patogūs pečių diržai, kurie gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų poreikius ir aukštį.Jie gali padėti jums nešioti maišelį su lengvai ir sumažinti stresą ant savo pečių.

5.Užkirsti kelią Daiktus nuo Kritimo: Plaukti Krepšiai Moterų savybės elastinga laidą į viršų, kad galite sugriežtinti arba atlaisvinkite priklausomai nuo to, kiek jums atlikti, užkirsti kelią daiktus nuo kritimo arba deforming.Ji taip pat suteikia jums lengvai ir greitai patekti į jūsų plaukimo pagrindai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas