Vaikiška Plaukimo Plaukti Pripučiamas Žiedas Sėdynės Vaikas Pripučiami Nešiojamų Ilgalaikio Naudojimo Plaukti Plūduriuojantis Žiedai Su Plaukimo Sėdynės

€3.94 €2.76

Sportas Ir Pramogos

sku: m224289

  • Modelio Numeris: Vaikiška Plaukimo Plaukti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: Vaiko

Aprašymas:

Padaryti splash su šių vaikas pripučiami plaukti žiedai!Jie yra suprojektuoti, siekiant užtikrinti stabilumą ir komfortą jūsų mažiesiems vandens.Nesvarbu, ar esate prie baseino, paplūdimyje ar prie ežero, šių plaukti žiedai bus patraukti visų dėmesį su savo įdomus figūras ir modelius.Jie taip pat yra puiki dovana gimtadienius, šventes, ar bet kokia proga.Nepraleiskite progos įsigyti šių vaikas pripučiami plaukti žiedai ir mėgautis su savo šeima į vandenį!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: pripučiami plaukimo žiedas

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 61*59*28cm/24.02*23.23*11.02 į

Taikoma amžius: 1-4 metų,

Pastaba: Dėl įtakos infliacijos sodrumas ir kitų veiksnių, tai yra normalu, kad produktas klaidos turi būti 1-3cm.

Pakavimo Sąrašas:

Pripučiami plaukimo žiedas * 1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gerai Padarė: Pagamintas iš PVC medžiagos, tai vaikas pripučiami plaukti žiedas yra minkštas ir švelnus jūsų pyplys odos, taip pat atsparus vandeniui ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

2.Naudoti Paprasta: Tai pripučiami plaukti žiedas yra smagu ir lengva, vaikams.Ji sklandžiai kojų skylę, kad padeda jūsų pyplys sėdėti ir mėgautis vandens su jokio vargo.Ji taip pat yra mielas bee " modelį, kuris pritraukia dėmesį ir daro juos krizenimas.

3.Žmogaus Inžinerijos Matmenys: Šis pripučiami plaukti žiedas yra pagamintas iš PVC medžiagos, kuri yra atspari dėvėjimosi ir plyšimo.Tai taip pat yra stiprus ir tvirtas rankenos iš abiejų pusių, kad yra ergonomiškai suprojektuoti, siekiant paremti jų svorį ir judėjimo.

4.Patogu Nešiotis: Šis pripučiami plaukti žiedas yra lengvas ir patogus nešioti.Tai nėra pridėti, bet našta savo vaikams, kai jie plaukti arba žaisti vandenyje.Ji taip pat atitinka jų kūno formos ir nedirgina odą.Jauki ir maloni dovana vaikams, kurie mėgsta vandens sportą.

5.Graži Dovana: nereikia jaudintis balsinis ir defliatorių tai plaukti žiedas.Jis ateina su patogiu siurblys, kuris leidžia lengvai pripumpuoti ir išleisti orą.Dėl to, galite saugoti ir atlikti lengvai.Puiki dovana vaikams, kurie mėgsta keliauti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas