Patvarus Net Dangtelis Nuo Saulės Pavėsyje, Patvarus Poliesteris Su Užtrauktuku Stovyklavimo Įranga Krepšelį Priedai Sulankstomas Vežimėlis

€260.45 €156.27

Sportas Ir Pramogos

sku: m226304

  • Medžiaga: 210D Poliesteris
  • Modelio Numeris: Grynasis dangtis
  • Su Cooler Bag: No
  • Su Peiliai: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

* Ne Daugiau Grisus Klaidas - Mūsų ju sodo vežimėliai saugo jus ir jūsų pavara saugus nuo nepageidaujamų kenkėjų, o mėgautis lauke.

* Tinka Labiausiai Sodo Vežimėliai - Mūsų universalus dizainas leidžia lengvai sumontuoti ant daugumos išardomas sulankstant vagonai, su užtrauktuku šoninės durys lengvai gauti.

* Palaikykite Vėsioje ir Tamsioje - Mūsų net suteikia šiek tiek šešėlio poveikį, apsaugoti jus ir jūsų įrangą nuo saulės akinimo.

* Pastatytas Paskutinis - su patvarus poliesterio pluošto, mūsų net priešinasi dėvėjimosi ir plyšimo, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.

* Lengva montuoti - nereikia pašalinti, bet kokia aparatinės įrangos, mūsų ju yra kablys ir kilpa dirželiai, kad slydimo per traukti ir stumti rankenos, todėl pakrovimo ir iškrovimo vėjas.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Juoda

Dydis: 88 * 48 * 50cm / 34.6 * 18.9 * 19.7 į

Svoris: 340g / 12oz

Komplektą Sudaro:

1 * Grynasis Padengti (Ne universalas, kupolo ar lenkai)

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas