Mini Spalvinga Naktį Šviesos Krištolo Rutulį Drėkintuvas Nešiojamų šalto Rūko Drėkintuvas, Miegamojo, vaikų Darželio, Biuro 116 X 116 X 116Mm

€23.90 €11.95

Blynas Kūrėjai

sku: m228431

  • Galia (W): 1w
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Talpa: 1L
  • Triukšmo: 36db
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Įtampa (V): 5V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Nešiojamų 2-in-1 Drėkintuvas & Difuzorius]Šis drėkintuvas yra taip pat eterinis aliejus difuzoriaus.Puiki dovana šeimai ir kurie aromaterapija ir gali iš aromaterapija gydymo.

[Nešiojamas Mini Dydis & Super Mielas Formos]Šis USB drėkintuvas yra nešiojamas ir kompaktiškas dizainas, kuris yra labai patogu nešiotis.Unikalią išvaizdą, tinka dekoravimo miegamojo ir biuro.

[2 Miglos Režimai & Raminantis Atsipalaidavimo]Mažas drėkintuvas su 2 purškimo režimai--nuolat rūko ir su pertrūkiais, purškimo patenkinti savo poreikius.Jis gali nuolat rūko su raminantis švelnus swirls vairuoti nuo sausumo.

[2 Spalvų Soft Light & Tyliai]Šis augalas drėkintuvas priima technologija, kuri gali sumažinti triukšmo(Mažiau kaip 10 dB) ir nebus sutrikdyti jūsų miegą, darbą ar studijų--Puikus miegamasis, ir biurui.

[Auto Power Off & Pobūdžio Patarimai]Tai stalo drėkintuvas bus automatiškai išsijungia, kai vandens baigsis.Nesijaudinkite apie tai kenkia paties prietaiso ar sukelti pavojų naudotojui.tai nėra rekomenduojama naudoti distiliuotą vandenį arba vandens, kad būtų išvengta rūko, uosto likutinio vandens lašeliai, turinčių įtakos spray

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:ABS

Dydis:116 x 116 x 116mm

Pakuotės Turinys:

1 x mini drėkintuvas

1 x usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas