PCIe Rankovėmis Extension Cable Kit, PC Maitinimo ARGB Cable Kit Neoninės Spalvos PCI-E Maitinimo Pratęsimo Vielos 24Pin / 2x8Pin

€57.07 €28.53

Kompiuterio Dalys

sku: m23851

  • Priedų Tipas: Butas Vielos Kabelis
  • Prekės Pavadinimas: viugreum
  • Suderinamas Su: -
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Mūsų neon ARGB galios išplėtimas, vyti virves, idealiai tinka saugoti savo laidų.Ne tik jis bus galia plokštė puikiai, bet taip pat taps jūsų pastatas atrodo driežas.Dviejų sluoksnių struktūra yra atskirai suprojektuotas, taip, kad šviesa vadovas sluoksnį ir maitinimo sluoksnis yra atskirtas netrukdant vieni kitų.Jo ilgis-24cm, kuris gali būti laisvai suderinama su bendrojo lavinimo ATX maitinimo blokas, laidai rinkoje.Pagrindinė plokštė su skaitmenine 3-pin 5V VDG RGB antraštę.Jei jūsų pagrindinė plokštė neturi 3pin VDG stove, kad GIM šviesos reguliatorius padės jums šviesos kabelio per antraštės.

Specifikacija:

Pavadinimas: PC ARGB ilgiklis

Pagrindinė medžiaga: PVC+minkštas klijai

Gaminio dydis: apie 240*50*10mm/9.45*1.97*0.39"

Stilius: 24pin plokštė pratęsimo šviesos linija / grafikos plokštė dviguba 8pin (6+2pin) ilgiklis / grafikos plokštė, trigubas 8pin (6+2pin) prailginimo kabeliai

Produktų Sąrašas:

ARGB Pratęsimo Kabelis * 1

Adapterio Kabelis * 1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.ARGB Žėrintis Laidas: Tai neoninės spalvos ARGB maitinimo laidas ilgiklis puikiai tinka saugoti jūsų laidai.Ne tik įgaliojimus, plokštė puikiai, bet taip pat daro savo motininės kabeliai atrodo driežas ir neater, labai praktiškas.

2.Praktinio dvigubo sluoksnio konstrukcija: Tai 24CM neoninės spalvos ARGB ilgiklis yra nepriklausomai sukurtas su dviem sluoksnio struktūrą, kuri gali atskirti šviesą vadovas sluoksnį ir maitinimo sluoksnis.

3.24 CM/9.5 Į ilgiklis: Mūsų neoninės spalvos ARGB kabelis yra 24cm/9.5 cm ilgio, kuri yra visiškai suderinama su bendrojo lavinimo ATX maitinimo blokas, laidai rinkoje.

4.ARGB Jungtis: Plokštė su skaitmenine 3-pin 5V VDG RGB antraštę.Jei jūsų kompiuterio pagrindinę plokštę neturi 3pin VDG stove, kad GIM šviesos reguliatorius padės jums šviesos kabelio per antraštės.

5.3 Tipų prailginimo Kabeliai: PC ARGB ilgiklis yra trys skirtingų stilių, 24Pin plokštė ilgiklis / grafikos plokštė dviguba 8Pin (6+2pin) ilgiklis / grafikos plokštė, trigubas 8Pin (6+2pin) ilgiklis.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas