Mini Įkrovimo Knygos Šviesa 7 LED Skaitymo Lemputė 3 Lygio Šiltas šaltai Balta Lanksti, Lengvai Įrašą Lempos Skaityti Naktį Lempa Lovoje

€8.35 €6.43

Lubų Šviestuvai & Gerbėjai

sku: m24885

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Modelio Numeris: Knyga Žibintas Įkraunamas LED Skaitymo Šviesa
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Elemento Tipas: Knyga Žibintai

Apie šią prekę:

【Modernizuotos 3 Ryškumą Chosse 】7LED ir 3 Ryškumas rūšių iš viso Featuring 3 spalvų temperatūros(3000K iki 6500K) , Paspauskite mygtuką ir palaikykite 3 sekundes pakeisti šviesos spalvą.Patenkinti skirtingų šviesos reikia kasdieniame gyvenime, pavyzdžiui, skaityti, dirbti, mokytis, siuvimas.

【Lengva Imti】integruota įkraunama ličio akumuliatorių ir "micro USB" prievadas.Mėgaukitės belaidžio 30 VALANDŲ skaitymo be įkrovimo tuo ryškumo nustatymas (Šiltas, Mažai).Standartinę "Android" mikro-USB " kabelį.

【Akių Apsauga & Jokio Mirgėjimo 】yra 3 Spalvų Lygius, Stabilus ir puikus ryškumas, kuri apsaugo jūsų akis patogus ir apsaugoti savo akis nuo šviečia skauda, ir radiacijos.

【Lengvas & Nešiojamų Dizainas】Mažas dydis , Puikiai, kaip knyga, žibintai, naktiniai žibintai, muzikinis stovas šviesos, kompiuterių šviesos, stalas šviesos arba pagalvėlė skaityti, kempingas, vaikas naktį skaityti, studijuoti, klaviatūra, makiažas, siuvimas, dažymas, siuvimas, "PASIDARYK pats" užduotis ir pomėgius.

【Lankstaus Kaklo ir Tvirtas Įrašą】Šio įrašo šviesa yra lankstus ir suteikia 360 laipsnių funkcija.Dvigubas kaučiuko padas klipas apsaugo puslapius iš pažeista.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas