Duomenų valdytojas, Vežančių Kelionės Atveju 2-Channel Didelis DJ Kabelis Failą Maišelį Koncertą Krepšys Muzikantai Sunku Kelionės Atveju Pakeitimas Minkštas

€43.24 €30.27

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m254054

  • Modelio Numeris: Balansinė Kelionės Atveju Tinka
  • Elemento Tipas: SHELL
  • Pakuotė: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Apsaugoti jūsų duomenų valdytojas kelionės metu gali su mūsų lengvas atveju.Medžiaga pamušalas užtikrina jokios žalos iš išorės elementai.Sukurta siekiant suteikti puikiai ir lengvai atidaryti/uždaryti, šiuo atveju veiksmingai apsaugo jūsų prietaisą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nešiojamų DJ organizatorius krepšys

Pareigos: anti-scratch, atsparus smūgiams, pusiau atsparus vandeniui, dulkėms

Spalva: Juoda

Dydis: 22x11.5x7inches

Pakavimo sąrašas:

1 x Valdytojas kelionės atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogiai priglustų prie kojos: Mūsų dual controller atveju apsaugos jūsų universalus nuo smūgių, įbrėžimų ir drėgmės.Ji suteikia tiksliai tinka, išlaikant aptakus ir stilingas dizainas jūsų įranga.

2.Atsparus smūgiams apsauga: dual controller atveju yra pagamintas iš aukštos kokybės apvalkalas, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų prietaisą nuo išorinės žalos.Tai dilimui, corrosions atsparus ir atsparus smūgiams, užtikrinanti ilgalaikius rezultatus.

3.Nešiojamų ir patogu: dual controller atveju, kompaktiškas dizainas, todėl jis lengvas ir lengvai atlikti.Galite išsaugoti jūsų prietaisas ir jo priedai tvarkingai viduje atveju be jokio vargo.

4.Užtikrintas ilgaamžiškumas: minkštas 1680D medžiaga viduje ir antistatikas pamušalas mūsų dual controller atveju suteikia išskirtinį atsparus smūgiams gynybos, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir atsparumą aplinkai ir iškilimų.

5.Lengvas atidarymo: Laikyti savo dvigubą valdytojai saugus nuo įbrėžimų ir dulkių į mūsų stilingą dėklą.Sklandžiai ir galingas dvigubas užtrauktukas leidžia lengvas atidarymas ir uždarymas.Su savo paprasta dar apsvaiginimo dizaino, jūsų valdikliai bus saugus, o on-the-go.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas