T2C Carlinkit Belaidžio CarPlay Adapteris Tesla "Apple" Automobilių Žaisti Wireless Dongle skirtas Modelis 3 Modelis Y SX Waze Spotify "Android" Auto

€163.16 €75.05

Automobilių Elektronika

sku: m258682

  • WIFI ryšys: 2.4 G +5G wifi dėžė
  • funkcija 5: automobilių žaisti belaidžio
  • Sąsaja: USB C Uosto
  • 4 funkcija: Belaidžio Android Auto
  • Prisijungimo Būdas: sim kortelių metodas arba "bluetooth" metodas be sim kortelės
  • 2 funkcija: originalus garsas, Vairas kontrolės
  • Produkto pavadinimas: belaidžio CarPlay už Tesla
  • Modelis: CPC00-T2C
  • "bluetooth": 4.2 Bluetooth
  • 3 funkcija: automobilių žaisti lauke
  • Prekės Pavadinimas: Carlinkit
  • Suderinamas Su: OEM Tesla model 3 Y S X, iPhone su iOS 10 arba naujesnės ir "android" telefono 11

Belaidžio CarPlay Adapteris, skirtas OEM Tesla Modeliai

Šis Belaidis CarPlay adapteris tinka Tesla visi serijos modeliai.Per USB sąsają automobilio, originalus automobilis gali

būti modernizuotos, kad belaidžio CarPlay ar belaidžio android auto (naujausia versija).Suteikti vartotojams patogiau vairavimo patirtį.

Naujas Atnaujinti!!!

Dvi jungtis metodai yra alternatyva dabar:

1.SIM Kortelių Metodas: Tik galite ieškoti prietaisas hotspot po sim kortelės

2."Bluetooth" Metodu (Be SIM Kortelės): Reikia atnaujinti 22121518.3.0 arba naujesnė versija

Atkreipti Dėmesį:

Šis Adapteris negali dirbti, kai kuriuose regionuose (pavyzdžiui, Taivanas, Kinija), nes brower originalių automobilių negali būti įjungti važiuojant.

Šiltas Patarimai:

1.Šis Adapteris negali dirbti, kai kuriuose regionuose (pavyzdžiui, Taivanas, Kinija), nes brower originalių automobilių negali būti įjungti važiuojant.

2.Kodėl T2C Reikia Tinklo Internete? - Tesla priklauso nuo interneto važiuojant iš atlygis už saugumą.Taigi T2C prietaisas išlaiko Automobilį internete visada prividing 4G tinklo arba moblie telefono tinklo.Būkite atsargūs, kad šie įrenginiai be tinklo.

Pradėkime Belaidžio CarPlay Dėl Tesla Dabar!

"Apple" CarPlay ar "Android" auto jau seniai dauguma prašo funkcijų ateiti į Tesla Modelis ir dabar tai vyksta!Šis adapteris suteikia jums prieigą prie visų programų, visą jutiklinio ekrano pagalba, bevielis CarPlay, "Bluetooth" ir garso, ir daug daugiau!

Plug and Play, Tada Viskas yra

Ne, reikia, kad kas nors išmokyti jus, kaip įdiegti CarPlay savo OEM Tesla sistemą žingsnis po žingsnio, tiesiog prijunkite įrenginį prie automobilio USB prievado, kad ji yra.

Šiltas Patarimas: Kai modelis S ir X paremti tik tuo atveju, 2.4 GHz, gali kreiptis blogos patirties lėtai perdavimas)

Realaus Laiko Navigator, Pavyzdžiui, Waze, Yandex Navi.

"Apple" žemėlapiai ir daugiau navigatoriu čia dabar.CarPlay gali nuspėti, kur jūs ketinate.Vienas‑bakstelėkite prieigą prie jūsų eiti ir must‑see vietų, taip pat padės jums rasti daugiau taškų interesų, važiavimas į mėgstamą restoraną ar ieškoti netoliese esančių degalinių.

CarPlay Organizuoti Savo Muzikos Gražiai

Prieiti prie visų jūsų turinį iš savo "Apple" Muzikos, pasirašymo ir papildomus garso programas, naudojant jūsų automobilio vidinė kontrolė.Ieškoti pagal atlikėją, albumą ar dainą.Matyti ką žaidžia, ir tai, kas šalia.Jūs galite paprašyti "Siri" žaisti savo mėgstamas dainas

Viskas, Ką Turite Padaryti, Tai Paklausti

Skambinti, grįžti praleistus skambučius, ir klausytis balso."Siri" gali padėti jums padaryti visus šiuos dalykus.Viskas, ką turite padaryti, tai paklausti.

Klausytis ir Diktuoti Pranešimą su "Siri"

Galite siųsti garso pranešimus, su Siri iOS ir CarPlay, todėl jūs

niekada pažvelgti į savo iPhone vairuojant.Ir jūs galite turėti "Siri" pranešti jūsų gaunamus laiškus, tada tiesiog kalbėti atsakymo.Galite

taip pat paprašykite Siri, kad pasidalinti savo ETA su kuo nors iš jūsų adresatų sąrašo, naršant su "Apple" Žemėlapiai, siekiant padėti išlaikyti visiems, kurie turi žinoti

Greitas ir Stabilus Žiniasklaidos Dėžė

5.8 GHz perdavimo sparta, greitas duomenų perdavimo greičio ir mažo vėlinimo leidžia lengvai vartotojams prisijungti prie Originalaus Tesla modeliai belaidžiu ryšiu, todėl net lengviau prieigą prie programėlių naudojant automobilio ekrane.

Toliau Originalus Garso ir Kontrolės

Į T2C Adapteris palaiko visas funkcijas originalių automobilių, suderinamas su originaliu automobilio mikrofonas, toliau originalią automobilio garso kokybę, vairas, mygtukas, mygtukas ir kiti veikimo būdai, jūsų originalaus automobilių.

JUMS DAUGIAU NAUDOS DABAR!

Jokio mobiliojo telefono smart link "funkcija VS Naudokite savo "iPhone" didelis automobilių ekranas

Originalus vidinė navigatoriaus nedelsiant VS Daugiau realaus laiko žemėlapiai funkcijos

Trūksta "Apple" muzikos programas VS Sinchronizuoti savo mėgstamiausių sąrašą, atlikėją, albumą ar dainą

Kompaktiškas ir Elegantiškas Dizainas

Visų juoda paviršiaus dizainas, kad sujungia CD tekstūros yra daugiau stilingas ir kokybės.Kompaktiškas langas yra mažas, tik, pavyzdžiui, kredito kortelės, kuri sutaupys vietos jūsų automobiliui.

Jūs galite įdėti SIM kortelę arba pasirinkite "bluetooth" ryšys, kaip jums patinka, kad nėra beveik vartoti savo networkd duomenis.

Daugiau Parametrų, Būtinų Čia

Dėžutės palaiko tik Kinų ir anglų kalbomis dabar, ir jūs galite pereiti į nakties režimą parametrus, taip pat su 2.4 G arba 5G wifi swift mygtuką, svarbiausias dalykas yra tai belaidė CarPlay adapteris taip pat palaiko OTA atnaujinimo ir grįžtamasis ryšys, kuris gali išspręsti jūsų problemą lengvai po bendravimas su pardavėju.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-06-19

Ji neveikia ant mano Tesla Y ir Pikselių 7 "Android" Telefonas, gaunu ryšio klaida iš Automobilio "neįmanoma prisijungti prie AUTOKIT..." . Aš jį išspręsti atsisiųsti programėlę Playstore, kad įkainota 5 USD, kad iš esmės daro tą patį, kaip šį prietaisą, ir jis dirbo. Deja, aš nežinojau, kad prieš.