1 Nustatyti Sukimo momento Raktas Puikiai tinka Dėvėti, atsparus Lengvas Kelių Dviračių Remontas Raktu Vertus Priemonė, Įrankis Remontas

€65.57 €45.24

Dviračių sportas

sku: m27245

  • Tipas: Daugiafunkciniai Įrankiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Techniniai duomenys:

Featuring būdingas didelio tikslumo, aukštos kietumas, geros taikymas, ilgas tarnavimo laikas, ir dviejų krypčių perjungimo.Reguliuojama sukimo momento raktas nėra lengva paslysti, siauroje erdvėje, taip pat gali būti naudojamas, greitas išjungimas, ir labai daug darbo-taupyti.

Šis raktas turi lengva skaityti didelio kontrasto skaičius mastu.Ir jis yra saugus ir paprastas naudoti ir skaityti, ir operacija sklandžiai ir tiksliai.Kai iš anksto nustatytas sukimo momento reikšmė pasiekta, raktas bus "click" garsas, kad galima "išgirsti ir/arba veltinys," priminti jums, kad "stop" panaudoti jėgą.

Jis yra pagamintas iš legiruotojo plieno medžiagos ir turi ilgą tarnavimo laiką!

Nustatyto sukimo momento raktas yra 27cm ilgio ir 7,5 cm pločio ir 6,2 cm aukščio.

Naudojamos įvairių užduočių, daugelyje pramonės šakų, įskaitant privačius namus, dviračių, motociklų, automobilių remontas ir priežiūra, automobilių ir statybos.

Dydis Informacija:

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 Sukamojo momento Raktas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas