Pažangus Jungiklis Mygtukas Mygtukas "Bluetooth" Fingerbot Tuya Smart Gyvenimo App Valdymas Balsu Automatinis Jungiklis Dirbti su Alexa "Google" pradinis

€10.31 €7.12

Namų Tobulinimas

sku: m27448

  • 4 funkcija: Smart Fingerbot
  • funkcija 1: Nuotolinio Valdymo Pultas
  • 2 funkcija: Balso Kontrolė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Tuya " Bluetooth Smart Fingerbot Jungiklis
  • dropship: Taip
  • 3 funkcija: Automatinis Jungiklis
  • Prekės Pavadinimas: pažangus jungiklis mygtukas mygtukas

Pardavimo taškas:

1. Smart bluetooth piršto robotas yra skirta konvertuoti tradiciniai jungikliai ir mygtukai savo namų į smart jungikliai ir mygtukai, tiesiog spustelėdami mygtuką robotas; built-in Tuya lustas leidžia smart operacijos smart Gyvenimą Programą, nesvarbu, kur esate , galite pasiekti pažangios kontrolės; USB įkrovimo gali užtikrinti laukimo gyvenimą.

2. Su "Bluetooth" mobiliojo telefono įjungtas, poravimo režimą Tuya smart gyvenimo app yra labai paprasta, ir įvairių išmaniųjų funkcijų ir funkcijų, programėlių gali būti atvertas be centru.Neprivaloma aukštyn ir žemyn judėjimas, 0-100 reguliuojami, kad atitiktų jūsų poreikius, betono įranga; netgi turi turėti laiko, kad būtų patogiau.

3. Protingai kontroliuoti savo tradicinių prietaisų su balso komandos iš Alexa " ir "Google" Asistentas, įjunkite dulkių balsu, ir lengvai įjungti savo biuro kompiuterio ar namų tradicinių įrenginių nuotoliniu būdu, su jungiklį arba mygtuką dizainas.Mėgaukitės lengvas protingas gyvenimo būdas su šiuo smart Fingerbot; Planuoti savo tvarkaraštį, įjungti/išjungti specialių prietaisų anksto nustatytą laiko Programą; Gauti šeimos nariai", įtaisai, teisę programėlių tik su vienu bakstelėkite Dalintis ir grupės kontrolę.

4.Fingerbot yra suderinama su įvairiais mygtukai ir jungikliai.Ji tiesiog prilimpa prie bet kokio paviršiaus ir modernizavimo senesnę įrangą.Jei turite įdiegta, ji priešinga kryptimi, jums nereikės nerimauti apie tai, nebėra, reverso jungiklis parinktį, programa gali būti panaudota nustatyti savo padėtį bet kurioje padėtyje, garantuoja ilgaamžiškumą, o taupyti laiką ir energiją, stebėti baterijos realiu laiku elektros energijos.Galite naudoti Fingerbot už apšvietimą, ventiliatorius, kavos aparatai, garažo durų, ir daugiau.Su šiuo add-on, svirtinis jungiklis gali būti apversta į abi puses, įjungimas/IŠJUNGIMAS tik su vienu pirštu robotas paspauskite ar patraukite.

5. Jos modulinė konstrukcija leidžia vartotojams pakeisti Fingerbot rankos su įvairių rinkinio funkcijos smart finger robotas išplėsti jos funkcionalumą įvairiose situacijose.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti Fingerbot šalia svirtinis jungiklis ar mygtukas su juostelės, lipdukai.Keistis reikia, nereikia jokių įrankių.Su sąlyga, popieriaus, leidžia jums įdiegti smart finger robotas, bet kur; nuo šiol, jūs patirsite nerimauti nemokamai ir saugiai "PASIDARYK pats" kelionę; tik palaiko "Bluetooth" ryšį

Specifikacija:

Sukimo momentas: 1.6 kgf-cm

Didžiausias judėjimas: 8mm

Veikimo būdas: paspauskite.keisti

Bevielio protokolo: WS 4.2

Baterijos talpa: 500mAh

Įkrovimo lizdas: USB Tipas C (įkrovimo kabelis nepridedamas)

Baterijos Modelis: 18650 (yra komplekte)

Darbinė temperatūra: -10±45℃

Pakavimo sąrašas 1:

1x BT Smart Fingerbot Plius

1x klijuojamas lipdukas

1x instrukcija

Pakavimo sąrašas 2:

1x BT Smart Fingerbot Priedų

1x klijuojamas lipdukas

1x Tarpiklis

Pakavimo sąrašas 3:

1x BT Smart Fingerbot

1x klijuojamas lipdukas

1x instrukcija

Pakavimo sąrašas 4:

1x BT Vartai

1x įkrovimo kabelis

1x instrukcija

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas