Bluetooth 5.0 Garso Belaidžio Aux-In Adapteris, Skirtas Opel Corsa D, Astra H, Zafira Vectra Tigra Movano CD30 MP3 CD60 CDC40 Automobilio Radijo CD

€23.88 €7.71

Automobilių Elektronika

sku: m30442

  • Prekės Svoris: 150g
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Elemento dydis: 10
  • Kilmės: Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Galia: 3.6
  • Medžiagos Tipas: Abs
  • Specialios Funkcijos: "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
  • Modelio Pavadinimas: Automobilio "Bluetooth" Modulis
  • Prekės Pavadinimas: AUTOJIERUI
  • Sąsaja: USB2.0
  • Įtampa: 12V

Žymos: automobilio "bluetooth" 5. 0 audio belaidžio aux-in adapteris

modname=ckeditor Automobilių 5.0 "Bluetooth" Belaidžio Garso Aux-In Adapteris, skirtas Opel Corsa D, Astra H, Zafira Vectra Tigra Movano CD30 MP3 CD60 CDC40 CD Radijas Vertus-nemokama Automobilių Reikmenys

- Bluetooth Versija : 5.0 .

- "Bluetooth" su saugiklių yra daugiau saugi ir patikima, gali būti naudojamas ilgą laiką

- Džeris šeštosios kartos "Bluetooth" technologija, "Bluetooth" pavadinimas JRT-6108 Apima jūsų esamos gamyklos radijas su belaidžiu muzikos priėmimo Palaikomi Bluetooth profiliai: A2DP Tiesioginė audio transliacija iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, Spotify ir kt.Įkurta minutę dėka auto-porą!Atkuriant muziką galima iki 10 m atstumu Watermark prijungtas imtuvas už radijo (tada nebėra matomas!) Užduotis: Quadlock kištukas su Quadlock lizdas, 40 pin - visiškai okupavo!Visas ankstesnes funkcijas, išskyrus tuos atvejus, AUX dar galima!

Pls įdiegti 12pin sąsaja senas aux vietą Kabelio ilgis: apytiksl. 30 cm komplektaciją: 1x Plug & Play radijo adapterį su "Bluetooth" imtuvas Suderinamas su gamintojas / modelis: OPEL Agila nuo 2004 OPEL Antara nuo 2006 metai OPEL Astra H nuo 2004 m. OPEL Combo C nuo 2004 m., OPEL Corsa C iš 2004 OPEL Corsa D nuo 2006 OPEL Meriva nuo 2005 metų OPEL Movano nuo 2006 OPEL Signum nuo Bj. 2003 m. OPEL Tigra TwinTop nuo 2005 m. OPEL Vectra C nuo 2005 m. OPEL Vivaro, nuo 2006 m. OPEL Vectra B nuo 2005 m. ryšium su šių originalus imtuvai: CD30 MP3 (tik su AUX, žiūrėkite pin paskyrimo radijo) CDC40 Opera CD60 Navi DVD90 Navi Svarbi pastaba!Watermark "Bluetooth" adapteris veikia tik tada, jeigu AUX funkcija.Pasirinkite AUX paspaudus AM / FM mygtukas kelis kartus.Jei taip nėra, ji turi būti įjungta į OPEL specialistas seminare.Už tai, tačiau AUX-preparatas turi būti prieinama! (žr. pin paskyrimo radijo).Transporto priemonių modelių iš viduryje, statybos metai 2006 paprastai jau turi CAN magistralės sistema ir todėl daugiau jokių uždegimo suspaudimu už radijas.Tačiau, tai yra būtina paleidimo "Bluetooth" adapteriu!Jei watermark adapteris yra ne rasti per "Plug & Play "Bluetooth" paieškos, jūs privalo sumažinti raudonas laidas nuo mažų black box tiesiai už jungties ir išplėsti žiebtuvėlio ar terminalo 15 (perjungimo plus) nuo saugiklių dėžutę ir bakstelėkite reikiamą įtampos nėra.Deja, nėra alternatyvos šių modelių.

Pakuotė:

1X bluetooth " Adapteris, Muzikos Kabelis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo.

4. Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

5. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs.

6. Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jei jūs turite grąžinti produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės.

3. Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus.

4. Jei norite grąžinti pinigus, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai.

1. Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

2. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamą feedbac

Klientų atsiliepimai

Remiantis 3 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-07-14

Pristatymo mažai Misha, keitimas Opel Astra N magnitoli cd30mp3

Klientas

2023-04-12

nėra gerai CD30

Klientas

2023-07-05

Top pristatytas per 8 dienas