10X Atnaujinti M365 Pro Skydelio Dangtelį Pakeitimo Apygardos Valdyba Xiaomi M365 /M365 Pro Elektrinis Motoroleris, Dalys

€230.95 €122.40

Dviračių sportas

sku: m32738

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Suderinamas su Dviejų Modelių] naujausias modelis plokštės turi ekraną, viršelio dizainas, kad atitiktų Xiaomi Mijia M365 ir Xiaomi M365 Pro elektrinis motoroleris.Apygardos Valdyba yra pakeitimas Xiaomi M365/M365 Pro Elektrinis Motoroleris.

[Upgrad Modelis Apygardos Valdybos] Tai yra naujausias modelis plokštės su ekrano dangtelis, skirtas Xiaomi Mijia M365 ir Xiaomi M365 Pro elektrinis motoroleris.Nereikia daryti jokių firmware upgrade po to, kai jums pakeisti plokštę.

[Aukštos Kokybės ir Patvarus] už M365 Pro skydelio yra pagamintas iš aukštos kokybės metalų ir policiklinių aromatinių junginių (PCA medžiagų,visiškai suderinama su xiaomi m365 ir pro motoroleris priedai.

[Funkcinės Išvaizda] naujausias modelis Xiaomi M365 / M365 Pro plokštės yra kietas, skaidrus ekranas prietaisų skydelyje rodo visas funkcionalumas ir greitis.Šis produktas yra puikus dirbti su elektros motoroleriai.Ekonomiškai praktinio su daugiau saugumo ir patogumo.

Spalva: Juoda+Žalia

Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos

Pakuotės Turinys:

10 x Apygardos valdyba M365/Pro Motoroleris

10 x Pakeitimo dangtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas