Atsparus vandeniui Kirkšnies Žoliapjovės Kūno Vyrų Elektriniai Plaukų Žirklės Su USB Įkrovimo Dokas Elektros Vyrų Kūno Žoliapjovės

€43.83 €20.59

Asmens Priežiūros Prietaisai

sku: m35477

  • Elemento Tipas: Plaukų Žoliapjovės
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C, CE
  • Savybės: atsparus vandeniui
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: XMSJ
  • raktinis žodis: atsparus vandeniui kūno plaukai, žoliapjovės
  • Įkrovimo laikas: 2 valandos
  • Naudojimo laikas: 45 min.
  • Produkto pavadinimas: Atsparus vandeniui manscaped kirkšnies žoliapjovės Kūno plaukai, žoliapjovės
  • Medžiaga: Abs

Atsparus vandeniui kirkšnies žoliapjovės Kūno Vyrų Elektriniai plaukų žirklės su USB įkrovimo dokas elektros Vyrų kūno žoliapjovės

Profesionali Plaukų Clipper Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Vyrų Skalbti Plaukų Mašina USB Skustuvas Įkraunamas Belaidis Kūno Barzdos Skustuvas

Pirkti 2 Gauti 2% NE Daugiau

Produkto Aprašymas

★【Elegantiškas Dizainas】: Elegantiškas kūno linijomis, ne tik, kad vartotojo patogiau laikyti, kūno medžiagos taip pat turi sweatproof poveikį.

★【Aukštos kokybės Peiliai】:minkštas keraminiai peiliai su pažangiomis technologijomis ir kartu iš nerūdijančio plieno leidžia patirti geriausias komforto ir patogumo kūno modifikacija.Patikimas vandeniui atsparus dizainas, jokios baimės vandens purslų!

★【Multi-funkcija】: Tai įstaiga, žoliapjovės gali būti naudojamos trim visose kūno srityse, įskaitant pažastų, pečių, krūtinės, kojų, rankų, ir kirkšnį.Patarimai: Prašome laikytis instrukcijų naudoti.Kai naudojimo privatiems dalis, prašome naudoti mūsų vadovas šukos kartu, ar tai bus lengvai sužeistas laisvi kartus odos be šukos vadovas.Traukite savo oda stora ir supjaustyti lėtai ir stabiliai, kai jūs jį naudoti jautri sritis.

★【Paslaugų Garantija】: Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, apie produktus galite įsigyti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės tarnauti jums.

Savybės:

Plikas šukuosena, skutimosi

Lengvas ir lengvai atlikti

Nulis sutampa dizainas

0.02 mm plieno pjovimo įrankis

Žemas triukšmo lygis

Tinka svetainė, asmens

Paketų sąrašas:

1 mašina

1 šepetys

2 x ribotas šukos

1 x maitinimo kabelis

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Dėl logistikos ir aviacijos klausimais, pristatymo paketas bus neturi būti alyvos.Jei jūs proto, prašome užsakymą.Kad yra susitarta pagal numatytuosius nustatymus.Ačiū, kad skaitote, ačiū!

Kaip Naudoti

Apipjaustymas sausiems plaukams 1 Žingsnis

Naudokite atitinkamą priedą, kiek reikia.

2 žingsnis

Paspauskite On/Off mygtuką, įjunkite prietaisą ir apdaila.

Apipjaustymas drėgnų plaukų Žingsnis 1

Nenaudokite areštas, kai apipjaustymas drėgnų plaukų.

2 žingsnis

Šlapias ir taikyti muilo į savo kūną.

Žingsnis 3

Paspauskite On/Off mygtuką, kad įjungtumėte prietaisą.Taikomas mažesnis slėgis, nei jūs, kai apdailai sausų plaukų, ir perkelti žoliapjovės į sklandymo pasiūlymą.

Patarimai

Prieš naudojant, prašome pakartotinai patvirtinti, ar Peiliukai Galva yra tvirtai įdiegta.

Primygtinai rekomenduojame naudoti reguliuojamas vadovas šukos apdaila kirkšnių srityje, kai oda yra gana minkštas, Prašome donot paspauskite disko galva per daug, o skustis ir skustis plaukų augimo kryptį, kad būtų išvengta kraujavimo ar kenkia plaukų folikulai ir sukelia bėrimus.

Jei jūs esate asmuo, su gana jautriai odai, prašome turi kreiptis odos priežiūros aliejus ar kremas prieš skutimosi sumažinti stresą jūsų odą.

Reguliuojamas vadovas šukos už pritaikoma ilgio(3-6mm, 9-12mm).

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas