Automobilių Blue Tooth Kit Auto BT 5.0 Belaidžio ryšio Imtuvas Transporto priemonės Interjero Handfree Ryšio Imtuvas, Adapteris, Skirtas Automobilio Stereo Transporto priemonės Prekės

€20.54 €10.26

Automobilių Elektronika

sku: m357803

  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Elemento dydis: 5.5X3.5X1.3cm
  • Modelio Pavadinimas: Mėlynas Dantis Automobilio Adapteris
  • Prekės Svoris: 36g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos: Triukšmo Panaikinimo Mėlynas Dantis
  • Elemento Tipas: "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys

Kulka Taškų:

1. Aukščiausios Kokybės Garsas: Tai Mėlynas dantis automobilio adapteris pristato patobulintą garso pasirodymas su lossless garso kokybė, integruotas ausinių stiprintuvas, ir HD stereo.Mėgaukitės savo muzika su subtilus ir tvirtas garso kokybę.

2. Geri rezultatai: Įrengta didelio jautrumo mikrofonas, smart chip, CVC triukšmo mažinimo technologija, ir DSP signalo apdorojimo technologija, tai Blue tooth automobilio adapteris tiekia švarus balso skambučiams ir muzikai.Ji taip pat palaiko ilgiau perdavimo atstumas, nei įprasta, adapteriai.

3. Ilgas Baterijos veikimo laikas: ilgiau Mėgautis muzikos ir skambučių su built-in 300mA baterija, kuri trunka iki 10 valandų į vieną mokestį.Mėlynas dantis automobilio adapteris gali būti naudojamas ilgą laiką.

4. Plačiai Naudojamas: Tai Mėlynas dantis automobilinį adapterį, galite prijungti savo mobilųjį telefoną, plokščiųjų kompiuterių, MP3 ir kitų prietaisų, ir perduoti garso informaciją į automobilio garso sistemą belaidžiu ryšiu.

5. Lengva Nešti: Su savo mažo dydžio ir lengvas dizainas, šis Mėlynas Dantis automobilio adapteris yra nešiojamas ir neužima vietos jūsų automobiliui.Galite lengvai išsaugoti savo daiktadėžė ar kišenėje, kai jo nenaudojate.

Aprašymas:

Atnaujinti jūsų automobilio audio patirtimi su mūsų subtilus ir tvirtas Aux-Mėlynas Dantis Adapteris.Smart Chip ir built-in 300mA baterija teikti aukštos kokybės garso, be pertrūkių.MP3 suderinamumas ir lengvas dizainas, kad jis puikus on-the-go aksesuaras.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Mėlynas Dantis Automobilio Adapteris

2. Dydis: apie 5.5X3.5X1.3cm/2.17*1.38*0.51 į

3. Svoris: apie 45g

Pakavimo Sąrašas:

Mėlynas Dantis Automobilio Adapteris*1

Priedų*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas