Laidinio Belaidžio ryšio Adapteris 5V Bevielio USB Adapterio Kištuką Prijunkite Žaisti Dongle Belaidžio Auto "Bluetooth" suderinama & N2S7

€51.21 €28.68

Automobilių Elektronika

sku: m359162

  • Įtampa: 5V
  • Medžiagos Tipas: Abs
  • Din: Vienas Din
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Laidinio Bevielis carplay Adapteris 5V Bevielis carplay Dongle USB Adapteriu, Plug and Play) su "Bluetooth" suderinamų Auto Priedai

Ypatybė:

1. Geriau Belaidžio Patirtis: Įrengtas su 2.4 Ghz ir 5 ghz moduliai, ji gali pasiekti greičiausias ir geriausias ryšys.Be to, USB-A-USB-C adapter automobilio garso sistema su USB-C uostas taip pat yra numatyta.

2. Lengva Prijungti: USB plug and play įdiegimas, nereikia pašalinti OEM radijo.Kai sudaroma ryšio pora, bevielis carplay adapteris automatiškai prisijungia greitai.Jums tik reikia naudoti "Bluetooth" suderinama pora ir įsitikinkite, kad WiFi parametrai yra įjungti.Automatiškai prisijungti prie už carplay kuriant "iPhone".Panaši kontrolės originalios Apple

3. Suderinamumas: Daugiau kaip 600 automobilių modeliai yra suderinami su belaidžio už carplay adapteris.Prašome patikrinti suderinamumo sąrašas mūsų paveikslėlio, norėdami pamatyti, jei jūsų automobilio modelį ir metus, sąrašas.

4. Internete Atnaujinti: OTA internete programinės įrangos atnaujinimas.Prijungus bevielis carplay adapteris į mobilųjį telefoną, nuskaityti QR kodą, atsižvelgiant į vadovą, norėdami gauti naujausią programinės įrangos atnaujinimus.Taip pat galite rankiniu būdu įvesti vietos adresą, vartotojo žinynas atnaujinti.Jei yra kokia nors problema, prijungus "Bluetooth" suderinamą prietaisą, patikrinkite, ar gedimų paieška puslapio naudojimo instrukciją ir naudoti QR kodas.Naudokite šį "Bluetooth" suderinama carplay dongle mėgautis savo stereo sistemą, naują kelią ir imtis savo patirtį į kitą lygį.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Maksimali srovė: 500mA

Vardinė įtampa: 5V

Įėjimas: USB

Standartas: GB4943.1 - 2011

Dydis: apie 66 * 28 * 12mm/2.59 * 1.10 * 0.47 colių

Funkcija: Ji gali padėti jums gauti patobulintą belaidžio patirties automobilių ir leidžia jums mėgautis be rūpesčių kelionę.Jūs galite lengvai valdyti įvairias funkcijas, už carplay dongle, pvz., prieiga prie "Siri", navigacijos, muzikos garso valdymas, praleidžiant kelio, garso reguliavimas ir t.t.

Suderinamumas: Mūsų "Bluetooth" suderinamą belaidžio yra taikoma tik "iPhone" 6 ir daugiau modelių su " iOS " 10 ir daugiau operacinių sistemų.Yra daugiau kaip 600 transporto priemonių suderinamas su šia įranga.Prašome patikrinti, ar jūsų transporto priemonių sąrašą, prieš užsakant.

Šiltas Patarimai:

"Android" telefonai yra netaikoma!

"Android" Auto netaikomas!

Originalios built-in gamyklos kabelis carplay automobiliams!

Komplektą Sudaro:

1 * Mini už carplay dėžutę

1 * Adapteris

1 * Instrukcija

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas