Specialus Pasiūlymas ALR UST Projektoriaus Ekranas 120inch T Prizmę Fiksuoto Rėmo CRL Aplinkos Šviesos Atmesti Ultra Short Throw 4K Lazeriniai TV

€1 786.89 €643.28

Namų Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m37731

  • Audinio Spalva: Priekyje-Pilka / Atgal-Juoda
  • Nešiojamieji: No
  • Prekės Pavadinimas: Yovanxer
  • pritaikoma: Taip
  • Ekrano Tipas: Rėmo Ekranas
  • Medžiaga: PVC
  • Punktas: T Prizmę ALR UST projektoriaus Ekranas
  • Tipas: ALR/CRL UST fiksuoto rėmo, projektoriaus Ekranas
  • Modelio Numeris: DQ-TPS120
  • Drop laivyba/OEM/ODM: Pritarė
  • Naudojimas: Kino, mokymo įstaigos, konferencijų salės, namų kino sistemos ir kt.
  • Pelnas: 0.7
  • Formatas: 16
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: 120inch
  • Tinka: Wemax Fengmi Xiaomi JMGO XGIMI VAVA UST projektorius
  • Rėmelio Stilių: 1cm-Ultra plonas sienos Fiksuoto Rėmo

Ekrano Instrukcija

Šiame ekrane yra ypač pagaminti Ultra Short Throw lazeriniai projektoriai, tokių kaip Wemax 4K Lazeriu, Xiaomi Mijia 4K Lazeriu, Optoma 4K Lazeriu, LG 4K Lazerio ir HiSense modeliai.Norėdami suteikti jums geriausią galimą vaizdo kokybę, daug geriau, nei baltos sienos ar reguliariai balta, ne UST ekraną.Jis turi micro 'sawtooth' paviršiaus struktūrą, būtina atitraukti vaizdą, prognozuojama, iš žemiau ekrano optimaliai žiūrovų akis.Jis taip pat atmeta aplinkos šviesą iš šviesos ir numatomas svarstymų virš.Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite apie tai, ar žiūrėti vaizdo įrašus apie tai, kaip UST ekranai darbą, šiame puslapyje.

Prekės pavadinimas:80-150 cm 16:9 T Prizmę UST ALR Fiksuoto Rėmo, Ekranas, Aplinkos Šviesos Atmesti Projekcijos Ekranas Wemax Fengmi 4K Lazerinis Projektorius UST CRL / ALR siauras Rėmas projektoriaus Ekrane lazerio projektorius.

Tipo audinys: UST CRL/ ALR su 0,7 įgyti 178° žiūrėjimo kampas.Multi-layer T Prizmę audinio su kryptinėmis atspindinti danga.

PASIEKTI, ROHS, be formaldehido s & tolueno

Aukštos kokybės perdirbtų, matinis aliuminio rėmas, juodas

LED Apšvietimas yra neprivaloma

Lengvai tvirtinimas prie sienos

Visiškai 4k/8k UHD gabių, Aktyvių 3D suderinamą

Labai slim "dizainas ekranas" - tik 10mm kadrų matomas ant kiekvienos pusės

Specialiai optimizuota ir tinka tik itin trumpą mesti projektoriai

2 Metų Gamintojo Garantija

Individualų reikalavimai yra priimtini,

Mieli prancūzų pirkėjai,

Nuo liepos 1, 2021, tarpvalstybinių produktų didesnė kaip 150 Eurų, jie gali būti perkami tik jei pirkėjas turi PVM, skaičius.Jei esate asmuo, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums.

Kaip tai veikia?

Juoda/Balta Lęšinė Technologija

Ši technologija apima trikampio formos, juoda, horizontalus lęšinė struktūrą, kuri yra padengtas atspindinčiu medžiaga pusėje su kuriomis susiduria UST projektorius.Juoda uodeginė atšvaito sugeria aplinkos šviesos iš viršaus, o šviesos projektorius yra atspindėtos ar išsklaidytos balta danga ir išsiųstas į auditoriją.Geriausią vaizdo kontrasto yra pasiekti, kai projektorius yra žemiau ekrano ir reflektorius yra nukreipta į apačią.

Ekranas yra tik stalo tvirtinamą ultra-trumpas mesti projektoriai.Jei jums reikia įdiegti projektorius montuojamas prie lubų, galite pasukti ekraną aukštyn kojom lengvai.

Apie Ekrano Medžiagos

Mūsų UST ALR ekrano medžiagos yra geriausias pasirinkimas iš UST lazerinis projektorius, jis yra su specialiais optiniais sawtooth struktūra ir šviesa-atmesti filtras suteikia apsvaiginimo kokybės aplinkos apšvietimo.Vaizdai pateikiami be karšto tepimas kitų ekranus, kurie remiasi didelis pelnas įveikti aplinkos šviesos.Taip pat, nėra šviesos atspindys.Skirtingai nuo tradicinių ekranas, UST ALR medžiaga yra pasirengę pateikti vaizdo ryški šviesa.Ji buvo pašalinta rūkas reiškinys, su beveik tobulas žiūrėjimo kūgio 160 laipsnių, mūsų UST ALR medžiagą galima peržiūrėti iš ekstremalių off axis pozicijas.Net jei jūs stebėjo ilgą laiką, jūsų akys bus nesijaučia pavargęs.

PATARIMAI : Šiame ekrane audinys yra labai vertingas, mes turime elgtis atsargiai, negaliu išmesti.Mes, patikrinkite ekrano atidžiai prieš pakuojant, ir patvirtino, kad nėra jokių problemų, prieš pristatymas.Jums reikėtų patikrinti ekraną, kai išpakavimo iki sumontavimo.

Pilnas dydžių, specialūs dydžiai taip pat gali būti pritaikyti.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Pakavimo sąrašas : 1 kompiuterio ALR T Prizmę ekrano audinys 1 rinkinys aliuminio lydinio rėmas 1 rinkinys asamblėjos ccessories 1 x surinkimo instrukcija (surinkimo video, prašome žr. toliau) Surinkimas video:

1cm Itin siauro rėmelio, aukštos klasės aliuminio lydinio rėmas.Pavasarį yra sugriežtintos, siekiant užtikrinti, kad ekranas yra plokščias.

PROJEKCIJOS POVEIKIO BANDYMAS būklės Oras: saulėta Laikas: 11: 30 AM Užuolaidos atidaryti ir Apšvietimas Išbandytas Fengmi 4K cinema

Pirkėjų atsiliepimai kaip toliau:

Projekcijos efektas su LED foniniu Apšvietimu:

LED Apšvietimas yra Neprivalomas, galite spustelėkite pirkti.

Valymo Vadovas

Veiksmus!

Naudoti minkštas šepetys dulkes nuo ekrano paviršiaus.

Taip pat, vartotojai gali naudoti neutral plovikliu ar muilu ant švaraus drėgno uždarymo valymo tikslas (sumažėjimo neutralus ploviklis yra reikalingas).

Šiurkšti paviršiaus uždarymo gali pakenkti struktūra arba rašalu ant ekrano paviršiaus.

Visada nuvalykite/išvalyti ekraną iš kairės į dešinę arba iš dešinės į kairę horizontaliai coz ekrano struktūra; nereikia nuvalykite/clean ji sudaro iki apačios arba apskritimo kryptimi.

Kažkada valymo procesas yra atliekamas, prašome palaukti, ir įsitikinkite, kad ekrane yra visiškai išdžiūti prieš naudojant.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas