NAUJAS Bitmain Antminer KA3 166Th/s Miner KDA Kadena Kasybos Mašinos KDA 3154W Galingas Kadena Miner su Maitinimo šaltinis

€112 525.33

Serveriai Ir Pramoninis Kompiuteris

sku: m38495

  • Prekės Pavadinimas: XIAORAN
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

NAUJAS Bitmain Antminer KA3 166Th/s Miner KDA Kadena Kasybos Mašinos KDA 3154W Galingas Kadena Miner su Maitinimo šaltinis 1. Specifikacijos

Gamintojas

Bitmain

Modelis

Antminer KA3 (166Th)

Išleidimo

Rugsėjo 2022

Dydis

195 x 290 x 430mm

Svoris

16100g

Triukšmo lygis

80db

Ventiliatoriaus (- ų)

4

Galia

3154W

Įtampa

200-240V

Sąsaja

Ethernet

Temperatūra

5 - 40 °C

Oro drėgnumas

10 - 90 %

2. Pristatymas sąrašas:

Naujas KA3 miner 1piece

Maitinimo šaltinis(PSU) 1piece

Maitinimo Laidas Laidas(pagal jūsų šalis)

3. Prašome pastebėjo:

1. Visi sklypai bus atsiųsta sparčiausiai logistikos būdą, tokių kaip DHL, UPS, FedEx ir pan.

2. Masės kad ir techninės pagalbos, prašome susisiekti su pardavimų personalas, tiesiogiai.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad reikalingi įvesties įtampos KA3 yra 220V.Negerai įėjimo įtampa tikriausiai sukelti miner sugadintas.

4. Dėl rinkos svyravimų, tokių kaip monetų kainas, tinklo sunkumų cryptocurrency, ir kasybos pelną, gaminio kainos gali būti pakeistas bet kuriuo metu.Prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą gauti tikslią kainą, remiantis šiandienos rinkos kaina.

5. Aukso Brolis-Tech yra įsipareigojusi teikti daugiau blockchain produktų, turinčių didelę grąžą.Jei turite kokių nors problemų, apie tarifus, arba ūkio statybos klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

6. Visi nauji kasybos mašinos turi po pardavimo teikiamos paslaugos originalus gamintojas.Perskaitykite naudojimo instrukciją, ir kreipkitės į garantinio aptarnavimo centrą, jei reikia.

7. Prašome įrašyti paso numeris arba CPF rusijos vartotojams.Ačiū!

4. Muitinės deklaracija padėti:

Mūsų prekės kainos nurodytos pardavimo kainos ir pristatymo mokesčiai.

Importo muitai paskirties šalis padengia pirkėjas.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą (nepainioti papildomai siuntimo išlaidas).

1. Mes paprastai sąskaita-faktūra mažesnė nei faktinė kaina, todėl, kad jūs galite sutaupyti šiek tiek pinigų, ir jūs galite taip pat pripažinti kitų vardus kalnakasių.

2. Jūs galite taip pat pasakyk man, koks vardas jums reikia parašyti ir kiek sąskaita už užsakymą.Jei nenorite palikti pranešimą arba susisiekite su mumis, mes išduoti mažą kainą sąskaita už užsakymą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas