60 OZ oro Sausintuvai, Namų, Iki 500 kvadratinių pėdų Dual-Puslaidininkių Ramioje Sausintuvo su Miego Laikmatis Režimas " Auto-Off Auto Atitirpinimo

€528.72 €407.12

Blynas Kūrėjai

sku: m385449

  • Galia (W): 1w
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Talpa: 1L
  • Triukšmo: 36db
  • Prekės Pavadinimas: Nėra
  • Įtampa (V): 5V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Siekiant pagerinti efektyvumą, BREEZOME oro sausintuvai, įrengtas, su DUAL puslaidininkių kondensatoriai, kurių beveik dvigubai poveikis kitų smulkių oro sausintuvai.Jis sugeria iki 750ml drėgmės perteklių per dieną (Išbandyta 86°F, 80% RH), greitai sumažinti drėgmės į kambarį.Ir mūsų dehumidifier gali apimti, tarpai tarp 50 sq ft-400 kvadratinių pėdų, visiškai patenkinti tipiškas šeimos.

: Į dehumidifier yra taip, 1.8 L(60oz) didelis vandens bakas, kuris leidžia ji veikia ilgą laiką ir neturiu tuščias vandens bakelio dažnai.Su AUTO Shut-Off funkcijas, dehumidifier bus sustabdytas automatiškai, ir "flash" raudonos šviesos priminti jums, kad tuščias vandens bakelio, kai jis pilnas.

: It\\'s dažna problema dėl kitų brand\\ \ 's sausintuvai, kad šalčio didėjimas po ilgo naudojimo.BREEZOME sausintuvai yra įrengta su šildymo funkcija.Jis automatiškai pašalina šalčio iš puslaidininkių, įsitikinkite, kad jis veikia.

: Mūsų sausintuvai, miegamojo yra suprojektuoti su 35dB ramioje miego režimas ir didelės galios režimu, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.There\ \ \ \ 's reguliuojamas naktį šviesos, kad galite keisti spalvas ir sukurti jaukią atmosferą.

: Galia 48W, jis tik naudoja 1.15 kwh elektros energijos, po 24 valandų.Į dehumidifier, miegamojo taip pat yra suprojektuoti su 12-24-36-48 valandų laikmatis, įsitikinkite, kad jis veikia tik per tam tikrą laiko intervalą, išvengti papildomos energijos, atliekų.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas