2 Poros Mielas Lokys Silikono Spenelių Padengti Daugkartinio Naudojimo Moterų Krūties Žiedlapių Liftas Nematomas Liemenėlės Pyragus Klijais, Padding Lipdukas Pleistras

€3.24 €1.68

Apatinis trikotažas

sku: m38859

  • Medžiaga: Nailonas
  • Dizaino Stilius: Lipnios
  • Artimieji Priedai Tipas: Krūties Žiedlapių
  • Bralette Nėriniai: stebėjimo liemenėlė
  • Elemento Tipas: Artimieji Priedai
  • Prekės Pavadinimas: ideaCCSZ
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Drop Laivyba: Taip
  • Modelio Numeris: SF3798
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Lytis: MOTERIS
  • CN: Kinija
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Raktiniai Žodžiai: nematoma liemenėlė, push up liemenėlė, stebėjimo liemenėlė
  • Spalva Stiliaus: Natūralios Spalvos

Savybės:

Kvėpuojantis: Su specialios nėrinių, tekstūros yra patogus.

Kėlimo krūtinės: Kaip ir dviejų U-formos, naudojant mechanikos principą, krūtinės pakėlė pasiekti formuojant ir liftingo efektą.Lipnios dizaino, be petnešėlių, nr. drebulys, jaukus ir natūralus.

Dydis: vienas dydis,skersmuo apie 9cm

Kaip naudoti:

1. Nusiplaukite rankas ir krūtinės odos prieš naudojimą, ir tegul oda sausa, prieš pradėdami jį naudoti.

2. Netaikomi, drėkinančių ir kitų odos priežiūros produktai, ant krūtinės prieš naudojimą, kad nebūtų sumažinti nelankstumą krūtinės lipdukai ir įtakos stangrumą pasta.

3. Švelniai nulupkite skaidrumo plėvelės, kuriems atgal produkto palei atidarymo.

4. Prieš stovi priešais veidrodį, suderinti dulkių filmo viduryje atgal įmova su RT pozicija, švelniai pritvirtinkite medžiaga į odą, tada švelniai masažuokite krūtinę, kad spenelių ir oda sveika.Jūs turite būti tvirtinama kartu, ir kiti spenelių gali kartoti šį veiksmą.

5. Kai jūs ašara jį išjungti, paspaudę krūtinės viena ranka ir švelniai nulupkite krašto įmova su kita ranka, kol visas gabalas yra nuplėštas.Judėjimas turėtų būti švelnus, ir ašarojimas, gali sukelti odos traumų.

P ackage Įtraukta:

1 pora Spenelių Dangteliai arba 2 poros Spenelių Dangteliai

Pastaba:

1. Negalima naudoti laktacijos metu.

2. Nenaudokite, jei klijų dalis yra pažeista.

3. Nenaudokite moterų, turinčių labai jautrią odą.

Pareiškimas:

1. Jei yra nedidelis niežulys ir naudojimo metu, rekomenduojama nustoti jį naudoti iš karto.Dėl įvairovės žmogaus odos, net jei jis atitinka aplinkosaugos reikalavimus, ji negali būti garantuota visiems ne jautrios odos grupės.

2. Rekomenduojama, kad pirmasis naudojimas neturėtų viršyti aštuonių valandų iš eilės.

Skelbimas:

1.Už wholesalewe bus pasiūlyti geriausią nuolaida ir greitas pristatymas, kuris tik takes3-10 dienų atvykti.susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba išsamesnės informacijos.

2.Už dropshipping,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai,negalima palikti jokios informacijos apie mus ir kitus paslaugų jums reikia, jei norite.

3.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą!

4.Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

1.Užsakymų paprastai gali būti išsiųstos per 3 dienas po to, kai jūsų paymentit gali take3 5 dienų ilgiau gamykloje, kad papildyti, jei produktai yra sandelyje.

2.Laivybos laikas per Atostogas(ChristmasChinese Nauji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Stebėjimas:

1.Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: https://www.17track.net/en.

Atsiliepimai

1.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes norėtume padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Mes siekiame 5 žvaigždžių ir 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Grįžti

1.Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai yra kokybės klausimas, ir tada mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas