WIFI Baterijos VAIZDO Kamera Mažos Galios Belaidės Kameros Vaizdo Stebėjimo IP66 atsparus Vandeniui IP Kamera, Lauko Apsaugos Monitorius

€72.12 €43.27

Vaizdo Stebėjimo

sku: m389919

  • "Smart home platform: Aliyun
  • Stilius: Box Kameros
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Objektyvo (mm): 6-22mm, 2MM
  • Palaikomos Operacinės Sistemos: "Windows 98"
  • Ryšiai: IP/Tinklo Belaidžio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Aukštos Raiškos: 2.0 Megapikselių

1080P Full HD: Matyti viską, graži spalva ir super aiškumo su šiuo HD kamera.Tai padeda jums išlaikyti glaudžius akis į jūsų puikus vaikams ir naminiams gyvūnams.HD Wide Angle: Built-in 130 laipsnis 1080p cmos objektyvas, stebėjimo kampas yra didesnis ir aiškesnis.IP66 atsparus Vandeniui Dizainas: Vienas iš geriausių lauko saugumo kameros kada nors su IP66 atsparus vandeniui IP įvertinimas!Lauko / Patalpų naudojamas.

Aišku, Dviejų krypčių Garso: Kai stebėjimo vaizdo negali patenkinti jus, mes suteikti jums realaus laiko dvipusis garso.Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Todėl jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, jei norite.

HD Naktinio Matymo: Pastatytas 8pcs IR šviesos Diodai, veiksmingą IR Atstumas iki 10 Metrų. 100% Viela-nemokamai,Vieta bet kur: Naudoti mažos galios technologija, 2*18650 daugkartinio Įkrovimo baterija.Pastatytas AP Hotspot: Paprastai Dirbti Be "wifi" Tinklą.

PIR Judesio Jutiklis,Momentiniai & Tiksli Įspėjimai: PIR Judesio Aptikimo atstumas apie 10m.Kai fotoaparatas aptinka judesį, ji bus išsiųsti push pranešimų į jūsų telefoną

Du Būdai, kaip išsaugoti Vaizdo: Baterija fotoaparatas ateina su dviem saugojimo režimai, debesis sandėliavimo ir saugojimo vietos, kai sd kortelė pilna, jis automatiškai apima pirmųjų vaizdo, automatiškai įrašymo be tinklo.

Ilgai veikianti Baterija ir Lengvai Įkraunamos: Bateriją, fotoaparatas gali būti naudojamas ilgą laiką., kai visiškai įkrautas,Jis pastatytas įkraunamą bateriją,kurią galima įkrauti tiesiai per USB kabelį.ilgas laukimo laikas,patogus ir sutaupyti daug pinigų.

Feacture:

PIR judesio aptikimo funkcija;

Mažas energijos suvartojimas (6~8 mėnesiai);

TF kortelių vietos saugojimo ( Max 128G); ir debesys saugojimo palaiko.

Dviejų krypčių Audio;

130° plataus kampo, Paramos Night Vision;

Parama " iOS " ir "Android" Mobiliųjų;

Dirbti per baterija.

parama 2 * 18650battery ,laukimo maždaug 6 mėnesių

dydis: 46 x 57 x 84mm

Medžiaga: ABS

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Wifi kamera

1 x Montavimo laikiklis

2 x Įkraunamas 18650 baterija

1 x USB Maitinimo Kabelis

1 x Varžtas krepšys

1 x anglų manul

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas