Automobilių 2air "Apple" CarPlay Mini Wireless Adapteris "Android" USB Auto Dongle 2 in 1 "Toyota", "Mazda", "Nissan" Citroen Mercedes-Benz Kia Ford

€110.76 €71.99

Automobilių Elektronika

sku: m39212

  • Prekės Pavadinimas: Erilles

2air Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas OEM CarPlay ir "Android" Auto Automobilis 2023 NAUJAS

Į CPC200-2air belaidžio ryšio Adapteris leidžia belaidžiu ryšiu prisijungti prie jūsų automobilio esamų Android Auto-gali ar laidinio Apple CarPlay informacijos ir pramogų sistema, todėl net lengviau gauti visus savo mėgstamus žemėlapius, žiniasklaidos ir pranešimų apps jūsų automobilio ekranas tiesiog per "bluetooth" ir "wifi" ryšys

Tai yra Suderinama su Mano Automobilį ir Mobilųjį Telefoną?

Du dalykai, kurių reikia patvirtinti pirmojo:

1.Tik, jei jūsų automobilis yra originalus su laidinio android auto įjungta, ir jums turėti "android" telefono su "android" 11or naujesnė versija, galite naudoti šią belaidžio ryšio adapteris, skirtas "android" auto.

2.Tik, jei jūsų automobilis yra originalus su laidinio apple CarPlay leido, ir jūs turite iPhone su iOS 10 arba naujesnė versija, galite naudoti šį adapteris belaidis CarPlay.

Pradėkime Mūsų Belaidį Ryšį Dabar!

Atsisveikinti su kabeliu CarPlay ar "Android" auto, naudoti savo mobilųjį telefoną automobilyje, saugesnis, paprastesnis būdas.

Lengva Nustatyti Pirmą Ryšys

1.Prijunkite 2air belaidžio ryšio Adapteris į Automobilio USB prievadas

2.Įjungti wifi ir "bluetooth" tada pora "bluetooth" prietaiso telefono

3.Palaukite kelias sekundes eiti prie belaidžio CarPlay ar "Android" auto ant jūsų automobilio ekranas

Naujas Ir Madingas Apšvietimo Dizainas,

Logotipas yra ne tik lemputė, bet ir atmosfera, šviesos ir pasikeis su skirtingų spalvų albumo viršelio.

Greitas ir Stabilus Žiniasklaidos Dėžė

5.8 GHz perdavimo sparta, greitas duomenų perdavimo greičio ir mažo vėlinimo leidžia lengvai vartotojams prisijungti prie esamos USB-leido "Android" Auto "arba" Apple CarPlay transporto priemonių belaidžiu ryšiu, todėl net lengviau prieigą prie programėlių naudojant automobilio ekrane.

Asmeninį Parametrai Ir Tinklo Atnaujinti

Asmeninį Parametrai Ir Tinklo Atnaujinti

1.Jūs galite pasirinkti gražus vaizdas, kaip jūsų automobilio logotipas carplay ar "Android" Auto pagrindiniame puslapyje ir vartotojo vardą, atvaizdą.

2.Jūs galite įjungti/išjungti GPS variantas, kai yra problema, iš nutolimas navigacijos padėties prijungus prie telefono.

3.Ne daugiau, USB, patikrinkite, ar atnaujinti realiu laiku ir atsiliepimai žurnalas

(Atnaujinimai paprastai nerekomenduojama, prašome susisiekti su pardavėju pirmą kartą).Vientisas Ryšys!Nustatytas per 10s!

Kai jūs išjungti automobilio ir tada paleiskite ją iš naujo, automatiškai prisijungia prie jūsų telefono per kelias sekundes, kaip tik jūsų automobilis pradėjo, navigacijos ir muzika galėtų būti įjungtas iškart ant savo automobilio ekrane.

Toliau Originalių Automobilių Veikimo Metodai

Į A2A Adapteris palaiko visi savybės Android Auto, pavyzdžiui, laidinį ryšį, tokios kaip originalios automobilių prietaisų skydelio ir HUD head-up display, suderinamas su originaliu automobilio mikrofonas, toliau originalią automobilio garso kokybę, vairas, mygtukas, mygtukas ir kiti veikimo būdai, jūsų originalaus automobilių.

Jūs Benifit Iš jo Daugiau

Plug in ir out kiekvieną kartą, VS Auto connect po pirmojo setup

Mokestis lėtai per USB VS Greito įkrovimo variantas dabar

Erzina susuktos vielos VS Švari ir tvarkinga dabar

1.USB bevielio ryšio adapteris ne tik parama laidinio CarPlay ar "android" auto ryšį, bet taip pat palaiko duomenų skaitymas iš USB disko.

2.Kelių įrenginių prijungimo sąrašą palaiko CarlinKit prietaisas, kuris, kad ji paprasta perjungti telefono, bet kuriuo metu.

3.Naujos kartos CarlinKit prietaisas turi greitesnį ryšį ir perkrovimo greitį.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-06-28

Šis produktas yra puikus. Ji paverčia jūsų laidinio Apple CarPlay ir "Android" Auto į belaidžio ryšio prijungdami šį nedidelį prietaisą į USB. Jis puikiai ir nepriekaištingai. Aš rekomenduoju 100%. Aš pirkti kitą, tikriausiai, kitų automobilių ir rekomenduoti savo draugams, taip pat. Pardavėjas yra labai puikiai bendrauti ir atsakyti į visus klausimus. Pirkti be jokių rūpesčių!