Indiana Jones Gralis Klasikinis Dienoraštis Filmas Prop Replika Gerbėjų Dovana Retro Spiralinis Sąsiuvinis Helovinas Derliaus Odos Apdaila Prop

€277.54 €166.52

Naujovė & Specialios Paskirties

sku: m414741

  • CN: Jiangsu
  • Medžiaga: latekso
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Kaukės
  • Specialios Paskirties: Kostiumai

Savybės:

Aukštos Kokybės ir 100% Brand New.

Kaip Indy gerbėjas, man patinka rinkti bet kokią kopiją Indiana Jones", " Indiana džounsas ir Paskutinis kryžiaus žygis Dienoraštis Prop, tai Indiana džounsas ir Paskutinis Gralis Dienoraštis Prop, tiksli kopija originalo!

Dabar jūs galite turėti nuostabus cosplay aksesuaras Helovinas, komiksų konvencijų, arba bet kuriuo metu jūs norite būti Indiana Jones ir Tėvas Henry Jones, kai jis senas!

Tai yra "istorija" versija Gralis Dienoraščiai ......Galite ją skaityti, kaip jei ji buvo tikrai parašė Henry Jones pats!

Ranka jai kopiją nuostabi Gralis Dienoraščiai kaip matyti Paskutinis kryžiaus žygis.Apima 235 puslapius nuo 1899 m. 1938 m. Tai istorija versija dienoraštis, skaitomas kaip serija iš eilės nuotykius.Nėra absoliučiai jokio kompiuterio rašymo šriftą šį dienoraštį!Kiekvienas puslapis buvo kruopščiai patikrintos ir atspausdinta iš scenarijų, kurį mes turime visiškai ranka antikvariniai rašalo ir fontanas pen, kaip ranka puslapių.Kiekviename puslapyje jūsų leidinys yra tada atsargiai rankomis amžiaus ir atlaikė tikrai kino atrodyti ir jaustis.

Jūsų leidinys ateina su suvynioti velenas popieriaus su Venecijos antspaudus matyti filmą!Leidinyje priemonės, maždaug 4 x 7 cm arba 17 x 10.5 cm.

Tai tikrai neįtikėtinai prop replika, ir mes labai didžiuojamės, kad ji jums, ir užtikrinti, kad jis bus padaryti puiki dovana bet filmo gerbėjas!ATKREIPKITE DĖMESĮ: Kiekvienas leidinys yra kruopščiai rankomis amžiaus ir rankomis surinkti, todėl ten bus keletas variantų leidinys gaunate.Kiti derliaus rodo nufilmuotas, nėra įtrauktos į šį sandorį.Ačiū.

Produkto Aprašymas:

Spalvos gali skirtis dėl nuotraukų vietą

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: popierius

Prašome suprasti,

1 dienoraštis

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas