Kinų Stiliaus Hanfu Patelė Ming Dinastijos Debesis Pečių Stovėti Apykaklės Ilgai Marškinėliai Plisuotos Suknelė Senovės Kostiumas Pasakų Elegantiškas Kostiumas

€804.61 €394.25

Naujovė & Specialios Paskirties

sku: m426285

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: Kitas / kita
  • Lytis: Merginos
  • CN: Fujian

Žymos: hanfu

apšvietimo fotografuodami, kurie yra normalu, kad išvengti nereikalingų nesusipratimų.Ačiū

Klientų atsiliepimai

Remiantis 3 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-08-05

Dešimt iš Dešimties. labai rekomenduoju. tik du buttones ne lygis, bet gali nustatyti. medžiaga pluošto sklandžiai, ne niežulį. sijonas šiek tiek laiko, bet gali būti roll iki juosmens nereikia trumpinti. apykaklės yra ver miela. ir ačiū už mažų dovanų. Labai malonu su pirma tikra HanFu.

Klientas

2023-07-02

Aš esu taip sukrėstas, kad tai neturi jokių komentarų. Jis toks spalvingas, kaina buvo gera, ir jis atrodo lygiai taip kaip foto, aš esu labai laimingas su ja, ir aš manau, kad gana, nešioti jį. Pardavėjas atsakė į mano klausimą labai greitai ir jie buvo mandagus ir paslaugus, būtų 100% pirkti iš šios parduotuvės dar kartą. Ir, kai ji buvo išsiųstos, jis atvyko per savaitę! Bus pridėti daugiau nuotraukų, kai aš padaryti savo makiažas ir plaukų tinkamai, bet štai ką, atrodo, tiesiai pristačius:

Klientas

2023-08-17

na, aš turiu klaidingą elementą. Aš negalėjau susitarti su pardavėju ir AliExpress padėjo man gauti visa grąžinamoji išmoka. paprastai pardavėjai būtų nemandagu, bet šis pardavėjas niekada nebuvo grubus viso proceso metu. tiek mums yra valstybės. Aš messed up mano sesers gimtadienio dovana, bet aš galėtų pirkti šioje parduotuvėje dar kartą.