Bamblys Lėktuvo Sėdynės Extender Nešiojamų Lėktuvo Koja Hamakas Vaikams Plokštuma Kelionės Pėdų atrama Kūdikio Lėktuvo Kojoms Lova

€27.20 €8.90

Dviračių sportas

sku: m46535

  • Prekės Pavadinimas: OUMIAO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: lėktuvo sėdynės extender nešiojamų lėktuvo koja hamakas

[Kūdikiui Kelionės Essentials Skrydžiams] Jei esate plaukioja su mažais vaikais, koja hamakas lėktuvas yra ideali lėktuvas kelionės.Lėktuvo sėdynės extender vaikams yra kaip kūdikis hamakas, pasirodo lėktuvo sėdynės į patogią kūdikių lova su saugos diržų užtikrinti vaiko kūno, leidžia jiems ištiesti savo kojas pailsėti ir atsipalaiduoti, ir turi geras miegas ant ilgo skrydžio.Kad keliauti taip daug lengviau.

[Quick & Easy Naudoti] Ne daugiau didelių gabaritų pripučiama vaikiška lėktuvo lova, nei erzina išpūsti ir deflate garsų.Su reguliuojamo ilgio klijų & lock diržas, mūsų pyplys lėktuvo sėdynės extender " gali būti nustatyti per kelias sekundes tyliai.

[Kompaktiškas ir Nešiojamieji] Pagamintas iš orui & patvarus poliesterio pluošto, mūsų lėktuvas pėdos poilsio yra šviesos svorio ir mažas suspaustas dydžio.Su nešimo krepšys įtraukta, ji padės organizuoti jūsų kelionės lovelę.Tiesiog pakabinti jį savo lagaminą arba įdėti jį į savo vaiko knyga maišelį lengva vykdyti.

[Wide Suderinama] lėktuvo kojoms gali būti naudojama langų ar centre eilės sėdynes su padėklu lentelės priekyje.Ji negali būti naudojami praėjimų sėdimos vietos, pertvaros sėdimos vietos, ir išeiti eilės sėdynes, be padėklų.Lėktuvo kojoms gali būti naudojamos tik kaip lėktuvo sėdynės extender/lėktuvo pėdos poilsio ir negali remti visapusišką vaiko svorio.Prašome įsitikinkite, kad prižiūri savo vaiką, o naudojant šį produktą.

[Domu Dovana] lėktuvo sėdynės užpildas yra ne tik lėktuvo hamakas, kuri suteikia poilsio vietos kūdikiui, o apsaugo kūdikius nuo iškritimo iš savo sėdimos vietos, o miega, bet taip pat padeda sugauti visus vaikų žaislų, knygų ir sumažėjo maisto.Tinka šeimoms su vaikais keliauti į lėktuvą.

Produkto Aprašymas

Kaip tėvai, mes žinome, kaip sunku skristi su mažiems vaikams, kad ankštose erdvėse ir nepakankamai vietos kojoms, kad vaikai gauna kaprizingas lengviau.Su šiuo bamblys kelionės lova extender vaikams, virsta plokštuma sėdynės į lėktuvo lova bamblys, leidžiant jiems atsigulti patogiai & gerai miegoti ant ilgų nuotolių skrydžiams.

Pagrindinės Savybės:

Lėktuvas Kelionės Essentials Kūdikiams: Lėktuvas kojoms vaikams, kad kelionė patogiau, o ne bamblys, per savo ratą, todėl daug patogiau už jį ir mama, kurie neturėjo turėti savo kūdikį.

Lengva Naudoti: Tai vaikai kelionių lova gali būti įdiegta tyliai per keletą sekundžių.Ir taip pat galite naudoti saugojimo vietos po sėdyne.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Lėktuvo Sėdynės Extender Vaikams

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Dydis: 79 x 44cm / 31 x 17 colių

Spalva (nebūtina): Mėlyna, Pilka

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x Lėktuvo Hamakas

Lėktuvo Lova Vaikams Atsigulti ant Plokštumos,Skrydžio Kelionių Pagrindai,Pėdos Poilsio Hamakas Skrydžiai

Klientų atsiliepimai

Remiantis 2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-06-24

Labai geros kokybės, cant laukti, kad jį naudoti 😊. Rekomenduojama!

Klientas

2023-06-11

Ji šiek tiek mažesnė, tada pagalvojau, bet aš ne bandyti jį dar, aš atnaujinti, kaip ji eina, bet Atvykti taip, kaip tikėtasi, geros kokybės. greitas pristatymas. Ačiū