4 Vnt. Nerūdijančio Plieno Kabinti Strypo Laikiklis U U Formos Uždangą, Strypo Laikiklis, Sunkiųjų Apvalus Vamzdis Lizdai Su Varžtais (25Mm)

€13.68 €8.75

Namų Tobulinimas

sku: m46800

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

4 Vnt. Nerūdijančio Plieno Kabinti Strypo Laikiklis U U Formos Uždangą, Strypo Laikiklis, Sunkiųjų Apvalus Vamzdis Lizdai Su Varžtais (25Mm)

4 Vnt. Nerūdijančio Plieno Kabinti Strypo Laikiklis U U Formos Uždangą, Strypo Laikiklis, Sunkiųjų Apvalus Vamzdis Lizdai Su Varžtais (25Mm) Medžiaga: strypas pabaigos laikiklis spinta yra pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra tirštas ir rūdžių įrodymas, nėra lengvai deformuojasi, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Naudojimas: Tinka strypai, kurių skersmuo ne didesnis kaip 25 mm.Tinka spinta juostos, spinta juostos, vonios kambarys dušo užuolaidų, virtuvės kabinti strypai, ir tt.

U-formos dizainas: Kiekvienas laikiklis yra 3 tvirtinimo skylės, ir pusė neliesti sienos yra plokščias, todėl ji gali būti patikimai pritvirtintas prie sienos arba prie drabužių spinta.

Lengva įdiegti: įskaitant tvirtinimo įranga, jūs galite įdiegti kojų ar greitai pašalinti vamzdžio lazdele per kelias minutes, ir reguliuoti varžtus ant šono, kad jis nebūtų iš sukasi.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:nerūdijantis plienas

Dydis:Ilgis: apie 5.2 CM

Pakuotės Turinys:

12x Varžtas

12x plastikinis vamzdelis

4x sėdynės vamzdis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas