Funny Cat Dušo Užuolaidos Mielas Kitty Cool Jojimo Banginis Animacinių Filmų Gyvūnų Vandenyno Bangos Vaikų, Vonios Kambario Užuolaidų Vandeniui Su Kabliu

€172.13 €89.51

Namų Ūkio Merchandises

sku: m49573

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • modelis: AUGALŲ
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Prekės Informacija

1.Standartinio dydžio dušo užuolaidos tinka daugumai vonių ir dušo kabinomis.(Pakuotėje yra 1 dušo užuolaidos ir 12 C-formos kabliukai)lengva įdiegti ir skaidrių.

2.Funkcija 100% atsparumas vandeniui suteikia jums komfortą.Kad ji galėtų atlaikyti atšiaurių ir drėgnoje aplinkoje,priima advanced HD spausdinimo įrodyti, ryškias spalvas ir aiškias linijas,Tai nebus išnyks net po metų naudojimo.

3.Ši dušo uždanga pagaminta iš Aukštos kokybės 100% poliesterio audinys,atsparus vandeniui danga ant paviršiaus,Jis gali skatinti steigti vandens lašelius ir vandens roll off paviršiaus greitai dušo užuolaidos gali veiksmingai apsaugo nuo vandens purslų iš dušo kabina.Eco-draugiškas,švelnus,raukšlių atsparus,atsparus vandeniui,patvarus,ne išnyks.Ne linijinės reikia.

4.dušo užuolaidos bus komplimentas bet vonios,Jį galima naudoti kaip dušo užuolaidos ir kambario dozatoriumi, namų, butų, sporto klubas, RV, bendrabučio,žemės ūkio,viešbučių,spa,sporto salė,kemperis,mokyklos dušas ir visur kitur-reikia dušo užuolaidos.Gražus užuolaidos, kad jūsų vonios kambarys naują išvaizdą.

Šiltas Pranešimas:

1.Tai OK, mašina plauti, plauti rankomis ar nuvaloma pagal drėgnu skudurėliu.

2.Nuplaukite dušo užuolaidos vandenyje žemiau 30⁰C

3.Nėra būgniniai sausas, sausas valymas, ar baliklio.

4.Prašome leisti nuokrypis 1-2cm dėl rankinis matavimas.

5.Skylių skaičius be užuolaidos priklauso nuo dydžio uždangai, skylių skaičius kiekvienoje dydis yra nenuoseklus, todėl, kad poveikį užuolaidos yra daugiau gražus ir tvarkingas.

6. Visi dušo užuolaidos bus siunčiami sulankstyti (dėl post office politiką laivybos dydžio).Jei jūsų užuolaidos atvyksta su šiek tiek raukšlėtis, tiesiog geležies nugaros pusėje (ne vaizdas iš šono) lengvai pašalinti raukšlių

Po pardavimo paslaugos

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku, ir mes suteiksime jums su aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias tikslas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-05-13

Stebėtinai geros kokybės, jau geriau dušo žiedas skylės, nei užuolaidų, aš nusipirkau Macy