100vnt Plastikiniai Sienos Vielos Statymų Vejos Vinys Kraštovaizdžio Kabės Naudoti Sodo Vejos, Tvoros Vejos Mover Kabelis Peg

€16.95 €13.22

Lauko Baldai

sku: m52379

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Funkcijos: 1. Riba, Kuolai, Viela, Kuolai, Krašto Vielos Kabės, Vejos Vinys, Viela, Vinys, Vejos Gairė, Robotų vejapjovių Statymų Darbai Roboto Vejapjovės & Nematomas Pet Tvoros ir daug kitų programų.

2. Sienos vielos kabės, tvirtas ir lengvas PP.Nepaisant jo lengvumo, sienos vielos kabės, gali dar laikyti greitai į žemę be artimųjų neveikia.Skirtingai nuo įprasto metalo, plastiko vinys gavo jokių rūdžių ar gedimo, kuris yra daugkartinio naudojimo.

3. Yra 100vnt plastikiniai vinys.Per sodo, jūs iš tikrųjų reikia daug plastikiniai vinys.Po to, naudojant vinys, galite įdėti plastikiniai vinys atgal į maišelį, kad būtų išvengta netyčia prarasti.Ne tik namų, sodo priežiūros, bet taip pat nustatant stovyklavimo palapinės, paplūdimio antklodė, lietaus tarps ir kraštovaizdžio vejos apvadu.

4. Ilgą laiką, jūs pastebėsite, kad riba vielos pluoštai yra pagrindinis įtaisas daug kasdien įrengimo ir tvirtinimo procesas.Kaip ribos, vielos kabės, yra lengvi, galite pareikšti vejos kuolo rinkinys, bet kur jūs norite, kad jūsų patogumui.

5. Juoda spalva yra aiški ir matoma daug kartų.Žmonės negali ignoruoti faktą plastikiniai vinys už sienos laidas.Kiekvienam plastiko, peg yra inkaras, kuris bus pin žemyn viską, ką reikia su žeme.Statymai už vejos ir sodas gali efektyviai apsaugoti jūsų paplūdimio rankšluosčiai ir iškylą antklodės nuo plaukiojančių nuo vėjo stiprumo sąlyga!

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Dydis: 12.5 CM/8,5 CM

Medžiaga: PP+plastikas

Pakuotės Turinys:

100 x Riba Vielos Statymai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas