Aliuminio Lydinys Aukštis Stiprintuvas Modifikacija, Max G30 Motoroleris Extender Polių Pratęsimo Vamzdis Dalys

€15.76 €12.29

Dviračių sportas

sku: m54352

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Elektrinis Motoroleris, Kėlimo Juostos, specialiai sukurta Xiaomi Riedlentė M365ProPro21S9 Motoroleris F Serija yra puikus aksesuaras ir pakeisti motoroleris.

Tai polių extender yra lengva naudotis, ir yra pagaminti iš tvirtos aliuminio medžiagos su rūdžių atsparia anoduoto apdaila.Tai yra priedas, specialiai pagamintas jūsų elektrinis motoroleris.

Su šio rinkinio, aukštis rankenos gali būti padidintas 5.8 cm ir laisvai reguliuoti pagal jūsų poreikius, todėl savo jojimo patogiau be lenkimo savo kūną, platesnių laukas ir geresnis matomumas.

Tiesiog vieta, pratęsti savo scooter s head tube ir priveržkite su komplekte varžtai, nr. gręžimo reikalaujama, ir jokios žalos jūsų motoroleris.

Prašome patikrinti savo modelį ir dydį, prieš užsakant, siekiant užtikrinti tinkamą tinka.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su produkto, prašome palikti mums pranešimą dėl papildomos pagalbos.

DIDELIS STIPRUMAS: motoroleris rankenos stove yra pagaminti iš sunkiųjų aliuminio lydinio medžiaga su poliruoto anoduoto apdaila, apdailos, atsparus korozijai, be rūdžių, didelis kietumas, tvirtos ir ilgaamžės.

LENGVAS MONTAVIMAS: Įdėti prailginimo strypas ant galvos vamzdis, ir užveržkite, šis stiprintuvas yra labai lengva įdiegti.

Naudojimas: Tai aukštis stiprintuvas yra suderinama su M365 1s pro pro 2 Esminius Lite, ir taip pat tinka dydis 9 motoroleris F serijos motoroleriai.

Spalva:Juoda

Medžiaga:aliuminio lydinys

Dydis:4x4x10cm

Pakuotės Turinys:

1 * aukštis stiprintuvas

8 * varžtas

1 * raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas