Šachmatų Stalo Žaidimas, Magnetinio Poveikio Šachmatų Rinkinį, Tėvų-Vaikų Švietimo Strateginis Žaidimas Atsitiktinis Puzzle Magnetas Mūšio Stalo Žaidimas

€231.05 €115.53

Žaislai Ir Pomėgiai

sku: m62010

  • Modelio Numeris: Magnetinio Poveikio Šachmatų Žaislas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įspėjimas: Nėra
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y

Mėgaukitės įdomus ir sudėtingas žaidimas šachmatais su šį unikalų rinkinį.Gabalai yra pagamintas iš aukštos kokybės magnetai ir kempinės, kad patogiai priglustų prie kojos į kempinę įgaubtas tinklelis.Tikslas yra pateikti visus magnetus į ranką ant stalo, prieš savo varžovą.Šis rinkinys yra lengvai atlikti ir tinka vaikams, vaikams, teenages, ir suaugusiems.

Techniniai duomenys:

Dydis: 26.5*25.5*5cm/10.43*10.04*1.97 cm

Medžiaga: magnetas/kempinė

Savybės: Laisvalaikio Puzzle/Ugdyti Loginį Mąstymą/Magnetas Mūšis

Pakavimo sąrašas:

1 x Magnetinis Poveikis Šachmatai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandžiai medžiaga: šachmatų lentos yra sulankstomas ir lengvas, su magnetiniu uždarymu, kuri išlaiko vienetų.Jūs galite pasiimti jį bet kur ir žaisti šachmatais, bet kuriuo metu, su draugais ar vaikais.

2.Stiprinti loginis mąstymas: Tai šachmatų lenta yra įdomus ir švietimo žaidimas vaikams.Jis gali ugdyti savo loginį mąstymą ir erdvinis intelektas, taip pat jų stebėjimo, vaizduotę ir kūrybiškumą dovanos.

3.Strateginio Šachmatai: Šis šachmatų stalo žaidimas, yra įvairių būdų, kaip žaisti šachmatais.Jūs įdėti magnetai kempinė tinklelis, o ne perkelti gabalai ant lentos.Tikslas-įgyvendinti visus jūsų magnetai tinklelis, prieš jūsų priešininkas, bet būkite atsargūs, kad nebūtų trikdomas kitų magnetai su magnetinių jėgų.

4.Mažas ir lengvas: Tai šachmatų lenta rinkinys yra ne tik puikus būdas smagiai, bet ir protingas būdas pasinaudoti savo smegenis.Šachmatų lenta yra kompaktiškas ir nešiojamas dizainas, kuris leidžia lengvai atlikti.Jūs galite įdėti jį į savo maišą ir žaisti šachmatais, jei norite.

5.Nuostabi dovana: Šachmatai Žaidimai yra puikus pasirinkimas Kalėdų, gimtadienio, ar festivalis dovanos, kaip jie gali atnešti džiaugsmą ir įdomus vaikams, vaikams, paaugliams, ir suaugusiems.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas