Perone Ball Drop Žaislas Verpimo Kamuolys Rampos Veiklos Playset Kelio Patalpų Žaislas, Skirtas Ankstyvo Vystymosi Berniukas Žaislai Labirinto Įspūdį Dovana Vaikams

€20.41 €10.20

Žaislai Ir Pomėgiai

sku: m70172

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 6-12y

Įdomus ir patrauklus būdas skatinti ir gerinti smegenų vystymosi jūsų mažiesiems.Šis tvirtas ir patvarus žaislas leidžia tėvams ir vaikams kurti ir balanso gražių pastatų kartu.Skatinti kūrybiškumą ir vaizduotę su šia spalvinga ir universalus žaislas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 19*7*16CM/7.48*2.75*6.29 Į

Maitinimo režimas: dvi AAA baterijos(neįtraukta)

Pakavimo Sąrašas:

Perone Ball Drop Žaislas*1

Instrukcija*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidinti smulkiosios motorikos Įgūdžiai: Šis kamuolys lašas švietimo žaislas yra įdomus ir patrauklus būdas mokyti savo vaiką, kaip spręsti problemas.Jie gali sukurti skirtingas savęs surinkimas labirintas žaislai ir pamatyti poveikį savo veiksmus.Tai pagerina jų smegenų vystymąsi, rankomis akis koordinavimo ir smulkiosios motorikos įgūdžius.

2.Stiprus ir Tvirtas: Duoti savo vaikams geriausia dovana su savo ball drop švietimo žaislas.Jis yra pagamintas iš lygaus ir stiprus ABS medžiaga, kuri yra saugiai ir patogiai žaisti.Taip pat dilimui ir daugkartinio naudojimo, todėl jūs galite smagiai ilgą laiką.

3.Gerinti Tėvų ir vaikų Santykiai: žaisti su šiuo ball drop švietimo žaislas, vaikams gali tobulinti savo įgūdžius, tokius kaip spalva, pripažinimo, problemų sprendimo ir rankų judesių koordinavimą.Ji taip pat padeda tėvams ir vaikams, obligacijų ir smagiai kartu.

4.Skatinti būti Kūrybingas: gebėjimas susikaupti ir spręsti problemas, gali būti pagerintas naudojant šią pamokantis ball drop žaislas.Padaryti savo blokai ir balanso juos, jie reikalauja daug kantrybės ir fantazijos.Jie mokosi įveikti kliūtis ir pasilinksminti, o jie žaidžia.

5.Įdomus ir Švietimo: Su šiuo ball drop švietimo žaislas, jūsų vaikams gali turėti įdomus ir mokytis tuo pačiu metu.Šis žaislas yra puiki dovana bet kokia proga, pavyzdžiui, gimtadienio ar Kalėdų, ir jis yra saugus žaisti prižiūrint suaugusiems.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas